Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Torino v Lazio Roma. Pariul lui Gavan

Tipsterul Legalbet Gavan ne recomanda un pariu pe goluri cu o cota de 1,57 la meciul din Serie A dintre Torino si Lazio Roma.

In ultimul meci al etapei a 35-a din Serie A, Torino primeste vizita celor de la Lazio Roma. Echipa gazda pare sa nu mai aiba nici un obiectiv in acest final de sezon, fiind pe locul 10 cu 47 puncte. Sanse matematice ar mai avea sa prinda locul 6 care duce in Europa League, insa e greu sa recuperezi 8 puncte in doar patru etape. De cealalta parte oaspetii sunt pe locul 4 cu 67 puncte si au mare nevoie de cele trei puncte in lupta cu Inter Milano pentru acest loc care duce in Liga Campionilor.   


Forma celor de la Lazio Roma este una excelenta, avand patru victorii si un egal in ultimele cinci etape. De cealalta parte Torino vine dupa trei etape fara victorie si in care a acumulat doar doua puncte. Este clar ca oaspetii vor da totul pentru a castiga, in timp ce echipa gazda va juca relaxat si va incerca sa ofere un meci care sa incante suporterii.


Chiar daca e in mare forma, Lazio Roma nu va avea deloc un meci usor. Sa nu uitam ca in turul acestui sezon a fost invinsa acasa de Torino cu 3-1, iar in ultimele doua sezoane a reusit doar rezultate de egalitate in meciurile directe din deplasare: 1-1 si 2-2. Eu mizez pe o partida cu goluri de ambele parti asa cum am avut parte in ultimele patru dispute dintre cele doua. Sunt oricum doua echipe la ale caror meciuri se inscriu multe goluri. In cele 34 de etape jucate, Torino are 48 goluri marcate si 41 goluri primite, in timp ce Lazio Roma are 83 de goluri inscrise si 43 primite.       

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
136 / 7 / 96
Calcul:
-1 251 RON
ROI:
-5.2 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

De la inceput
Pariuri: 239
136 / 7 / 96
Calcul
ROI: -5.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept