Tomas Barrios Vera vs Cameron Norrie
Incheiat

Tomas Barrios Vera vs Cameron Norrie: pronosticuri Tenis Rio de Janeiro

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Barrios Vera vs. Norrie.

Joi dimineaţă, 22/02/2024, nu mai devreme de ora 02:00, Tomas Barrios Vera şi Cameron Norrie vor juca în faza optimilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Rio de Janeiro (Brazilia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 5.00 @ Tomas Barrios Vera vs. 1.18 @ Cameron Norrie!

TOMAS BARRIOS VERA (#120 ATP)

Marcelo Tomas Barrios Vera (douăzeci şi şase de ani) s-a născut la Chillan (Chile) şi are reşedinţa la Santiago (Chile), este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,91m şi beneficiază de suportul antrenorului Guillermo Gomez! A fost la un moment dat clasat al 93-lea în lume la simplu (15/01/2024), are-n palmares trei titluri de nivel ATP Challenger Tour (cu alte şase finale pierdute) şi evoluează aproape exclusiv pe zgură pe parcursul unui sezon obişnuit. A mai fost prezent la turneul ATP World Tour de la Rio de Janeiro doar în anul 2023 (eliminat în runda inaugurală). 

● VICTORII Barrios Vera vs. Norrie: nu au jucat

CAMERON NORRIE (#23 ATP)

Cameron Norrie (douăzeci şi opt de ani) s-a născut la Johannesburg (Africa de Sud) şi are reşedinţa la Monte Carlo (Monaco), este jucător de mână stângă care execută reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,88m şi-a fost la un moment dat clasat al 8-lea în lume la simplu (12/09/2022). Campionul en-titre al turneului ATP de la Rio de Janeiro caută să repete rezultatul bun de anul trecut, deşi în săptămâna anterioară a dezamăgit pe zgura de la Buenos Aires (chiar dacă era finalistul en-titre al competiţiei) – fiind eliminat în faza optimilor de finală de argentinianul Federico Coria (2-6 6-4 3-6).

● VICTORII Norrie vs. Barrios Vera: nu au jucat

Tomas Barrios Vera – Cameron Norrie: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă la discreţia britanicului, deoarece există o diferenţă certă de valoare şi experienţă la acest nivel între cei doi combatanţi, iar favoritul numărul doi al competiţiei are nevoie de o evoluţie solidă în acest meci pentru a fi cu un pas mai aproape de apărarea punctelor şi-a titlului de campion! Tomas Barrios Vera l-a eliminat în primul tur de la Rio de Janeiro ATP pe brazilianul Gustavo Heide (7-5 6-3 / patru aşi expediaţi, trei duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o singură dată, realizând un total de trei break-uri pe parte de retur), în timp ce Cameron Norrie a dispus în aceeaşi fază a competiţiei de bolivianul Hugo Dellien (6-3 6-2 / patru aşi expediaţi, o singură dublă greşeală comisă, nu şi-a cedat deloc serviciul, fructificând trei din totalul celor şapte mingi de break procurate pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
2-0 la seturi @ Cameron Norrie
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Cameron Norrie
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token