Tim Van Rijthoven — Taylor Harry Fritz: pronosticuri Tenis ATP Hertogenbosch

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Van Rijthoven vs. Fritz.

Miercuri la pranz, 08/06/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Tim Van Rijthoven si Taylor Harry Fritz vor juca in faza optimilor de finala a competitiei de nivel ATP World Tour de la Hertogenbosch (Ţările de Jos, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 5.00 @ Tim Van Rijthoven vs. 1.17 @ Taylor Harry Fritz!

TIM VAN RIJTHOVEN (#205 ATP)

Are douazeci si cinci de ani, iar cel mai sus a fost clasat al #175-lea in lume la simplu (04/04/2022), s-a nascut la Roosendaal (Ţările de Jos) si are resedinta la Amstelveen (Ţările de Jos), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,88m si poseda un prim serviciu eficient, iar pe parte de antrenorat beneficiaza de suportul conationalului Paul Haarhuis! Cel mai bine se simte pe hard indoor, dar si pe iarba isi poate pune in valoare loviturile puternice pe care le poseda.

  • VICTORII Van Rijthoven vs. Fritz: nici o victorie

TAYLOR HARRY FRITZ (#14 ATP)

Are douazeci si patru de ani si trece prin cea mai buna perioada a carierei – in urma cu doua luni si jumatate isi trecea in palmares cel mai important titlu la simplu: Masters-ul de la Indian Wells (hard outdoor) – avand si un titlu pe iarba de la Eastbourne (2019). Este de asemenea dreptaci, dar executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,96m si poseda un prim serviciu percutant, iar pe parte de antrenorat beneficiaza de ceva timp de suportul conationalilor Michael Russell & Paul Annacone!

  • VICTORII Fritz vs. Van Rijthoven: 7-6 6-1 (ITF Futures, 2014, zgura)

Tim Van Rijthoven – Taylor Harry Fritz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu game-uri multe intre cei doi colegi de generatie, luand in considerare suprafata rapida de joc pe care se va disputa meciul si faptul ca aceasta va avantaja rand pe rand tenismenul aflat la serviciu, dar si faptul ca outsider-ul olandez a avut deja ocazia de a se adapt ala conditiile de joc de la ATP Hertogenbosch! Tim Van Rijthoven – care va avea de partea lui si suportul publicului – l-a eliminat in runda inaugurala pe experimentatul australian Matthew Ebden (7-6 7-6 / treisprezece asi expediati, trei duble greseli comise, i-a oferit oponentului doua mingi de break – cedandu-si serviciul o singura data, iar pe parte de retur a fructificat singura oportunitate de break pe care a avut-o la dispozitie), un adversar extrem de combativ pe iarba (suprafata pe care a adunat exact o suta de victorii pana-n prezent, de-a lungul carierei). De cealalta parte, americanul Taylor Harry Fritz (care va avea nevoie de timp de adaptare) vine aici dupa o pauza de doua saptamani, cand avea sa fie eliminat inca din turul al doilea pe zgura de la Roland Garros de un alt outsider – spaniolul Bernabe Zapata Miralles!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde