Thunder Awaken — Team Secret
Incheiat

Thunder Awaken — Team Secret: ponturi The International 11

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Thunder Awaken - Team Secret, de la The International 11.

Sambata dimineata, de la ora 11:00, avem meciul Thunder Awaken - Team Secret, din upper-bracket la The International 11.

Thunder Awaken - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Thunder Awaken este una dintre cele mai frumoase echipe din Dota 2. Un stil agresiv, cu teamfighturi devreme. Baietii sunt toti din Peru si joaca impreuna de un an de zile, cu exceptia lui Sacred, care s-a alaturat pe pozitia 3 in februarie 2022. In acest timp, au castigat Tour 2 si 3 din DPC in America de Sud si s-au calificat la turnee importante, ca ESL One Stockholm, ESL One Malaysia si Arlington Major. Au terminat pe locul 3 grupa B, cu un singur esec. In prima runda de upper-bracket, TA a trecut de EG, scor 2-0. 

Team Secret - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Team Secret a avut un sezon dezolant pe alocuri, iar echipa a dus lipsa de chimie. De aceea, iceiceice a fost inlocuit cu Resolution pe pozitia de offlaner. Secret a fost nevoita sa joace in LCQ pentru a ajunge la turneul principal. In grupa B, echipa a terminat pe locul secund si a intalnit PSG.LGD in upper-bracket. Desi pleca avand sansa a doua, Secret a castigat cu 2-0, utilizand la perfectie doi eroi: Leshrac si Dawnbreaker. 

Thunder Awaken - Team Secret: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Este evident ca ambele echipe sunt in forma daca au ajuns aici. Insa problema la Secret consta in faptul ca Crystallis nu poate sa sustina un ritm alert cu toti eroii pe care ii poate juca. Pakazs, in schimb, poate sa fie activ si cu Terroblade. Cred ca Secret va fi surprinsa de agresivitatea sud-americanilor la inceput de meci, pe prima harta. De aceea am ales sa mizez pe acest pronostic. 

Ponturi
Thunder Awaken peste 21,5 kill-uri pe prima harta
Cf
Cote
1.62
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Thunder Awaken peste 21,5 kill-uri pe prima harta
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token