Thiago Monteiro — Giulio Zeppieri: pronosticuri Tenis ATP Belgrad

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Monteiro vs. Zeppieri.

Duminica la pranz, 17/04/2022, nu mai devreme de ora 17:30, Thiago Monteiro Moura si Giulio Zeppieri vor juca in faza calificarilor competitiei ATP World Tour de la Belgrad (Serbia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.37 @ Thiago Monteiro Moura vs. 3.10 @ Giulio Zeppieri!

THIAGO MONTEIRO (#114 ATP)

Va implini peste o luna si jumatate varsta de douazeci si opt de ani si inca are multe de demonstrat la nivel inalt, s-a nascut la Fortaleza (Brazilia) dar are resedinta la Buenos Aires (Argentina), este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si chiar daca n-are in palmares vreun titlu sau vreo finala disputate la simplu sau la dublu la nivel ATP World Tour, a fost la un moment dat cel mai sus al #74-lea tenismen al lumii la simplu (27/02/2017).

  • VICTORII Monteiro vs. Zeppieri: nu au jucat

GIULIO ZEPPIERI (#234 ATP)

Are doar douazeci de ani, s-a nascut la Roma (Italia) si are resedinta la Latina (Italia), este de asemenea stangaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Piero Melaranci! Pe parcursul sezonului precedent si-a trecut in palmares primul titlu de nivel ATP Challenger Tour la simplu – pe zgura de la Barletta challenger; extra, a cucerit si un titlu de dublu la acelasi nivel – tot pe zgura, dar la Todi challenger. Fara sa fi disputat vreun meci oficial pe hard outdoor de-a lungul carierei, de departe putem afirma ca zgura este suprafata preferata a italianului.

  • VICTORII Zeppieri vs. Monteiro: nu au jucat

Thiago Monteiro – Giulio Zeppieri: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata cu handicap la game-uri de sud-american, deoarece exista o diferenta colosala de experienta si zic eu si de valoare intre cei doi combatanti, mai ales ca vorbim de calificarile unui turneu de nivel ATP World Tour, nivel la care italianul n-a mai disputat de-a lungul timpului decat doua meciuri! Thiago Monteiro Moura este si tenismenul mai in forma, deoarece vine pe zgura de la Belgrad dupa semifinala disputata pe zgura de la Madrid challenger, pierduta in doua tie-break-uri disputate in fata argentinianului Marco Trungelliti; anterior, in prima zi a lunii aprilie, juca si-n faza sferturilor de finala pe zgura de la Oeiras challenger. De cealalta parte, italianul Giulio Zeppieri vine dupa doua eliminari inca din rundele inaugurale ale turneelor de zgura de la San Remo challenger – versus Nerman Fatic (4-6 2-6) – respectiv de la Barletta challenger – versus Matteo Arnaldi (6-0 6-7 6-7).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 5 / 54
Calcul:
-1 299 RON
ROI:
-13.0 %
Pariuri:
1407 / 104 / 1111
Calcul:
-4 411 RON
ROI:
-1.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
41 / 5 / 54
Calcul:
ROI: -13.0 %
Pariuri: 2625
1407 / 104 / 1111
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Thiago Monteiro
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi