Thiago Monteiro — Filip Krajinovic: pronosticuri Tenis ATP Belgrad

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Monteiro vs. Krajinovic.

Miercuri la pranz, 20/04/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Thiago Monteiro Moura si Filip Krajinovic vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Belgrad (Serbia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.36 @ Thiago Monteiro Moura vs. 1.67 @ Filip Krajinovic!

THIAGO MONTEIRO (#110 ATP)

De departe il putem considera pe brazilianul de douazeci si sapte de ani drept un zgurist la baza, luand in considerare in general performantele obtinute de-a lungul carierei de profesionist: toate cele sase titluri de nivel ATP Challenger Tour pe care le-a cucerit la simplu, s-au desfasurat pe acest tip de suprafata lenta! Sud-americanul este o prezenta constanta in echipa de Davis Cup a Braziliei, iar pe parcursul sezonului regulat a adunat douasprezece victorii si a suferit sapte infrangeri pe zgura.

  • VICTORII Monteiro vs. Krajinovic: nu au jucat

FILIP KRAJINOVIC (#45 ATP)

Are treizeci de ani si deja multa experienta in spate la nivel inalt, a fost la un moment dat al #26-lea tenismen al lumii in ierarhia mondiala de simplu (23/04/2018), s-a nascut la Sombor (Serbia) si are resedinta chiar aici la Belgrad (Serbia), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si poseda un prim serviciu eficient, iar momentan nu beneficiaza de suportul vreunui antrenor! A mai fost prezent pe zgura turneului ATP de la Belgrad in 2009 (eliminat in runda inaugurala), 2010 (semifinalist), 2021 (sferturi de finala – invins de Matteo Berrettini).

  • VICTORII Krajinovic vs. Monteiro: nu au jucat

Thiago Monteiro – Filip Krajinovic: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida per total echilibrata, dar in care sarbul va reusi in cele din urma sa conduca ostilitatile si sa se impuna, fie si-ntr-un set decisiv! Thiago Monteiro Moura a pornit din faza calificarilor pe zgura de la Belgrad si i-a eliminat greu acolo pe italianul Giuliano Zeppieri (7-6 4-6 6-4), respectiv bosniacul Damir Dzumhur (6-3 3-6 6-4); pe tabloul principal l-a intalnit pe veteranul portughez Joao Sousa (6-4 6-3 / a salvat ambele mingi de break pe care i le-a oferit adversarului, iar pe parte de retur a fructificat doua din cele trei oportunitati de break avute la dispozitie). De cealalta parte, favoritul publicului Filip Krajinovic a trecut in minim de seturi de recent campionul de pe zgura de la Marrakech – experimentatul belgian David Goffin (6-3 7-6 / si-a cedat serviciul de trei ori, dar pe parte de retur a fost extrem de agresiv – si-a procurat douasprezece mingi de break, izbutind sa fructifice patru dintre ele).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Filip Krajinovic
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi