Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

The International 2019 - Antepost I. Pariuri Dota 2

0

Avem doua pariuri antepost pentru The International 9.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meciPe 15 august, noaptea, incepe faza grupelor de la TI9. Pentru iubitorii de Dota 2, am pregatit doua prime pariuri antepost.

Provenieta castigatorului - Dota 2

Au fost opt editii International pana acum, iar datele statistice ne indeamna spre un pariu cu o cota extraordinara, daca e sa ma intrebati pe mine. O singura finala s-a disputat fara vreo echipa chineza, cea din 2012, dintre Na'Vi si Alliance. Din celelalte sapte finale, asiaticii s-au impus in trei dintre ele, ultima data in 2016. Este prima editie care are loc in China, deci un motiv in plus sa mizam pe aceasta regiune. Chit ca majoritatea echipelor au ajuns in regiune cu aproximativ o luna inainte de competitie, pentru a se pregati, diferenta de cultura si organizare s-ar putea sa-i afecteze pe unii jucatori. Avem patru formatii din China, VG, PSG.LGD, Keen si RNG, fiecare cu cel putin un nume mare in roster. 

In principiu, sunt patru formatii puternice din alte regiuni care pornesc cu sanse mari: VP, Team Secret, Team Liquid si EG. Dar daca domini si ai rezultate in timpul sezonului regulat, nu inseamna ca vei avea succes si-n timpul TI. Cel mai bun exemplu e dat de OG, care se impunea aproape la fiecare competitie Major, dar ezita cand venea vorba de The International. Anul trecut, dupa o stagiune foarte slaba, OG a uimit lumea si a castigat cea mai importanta competitie de Dota 2.

Cota pentru o castigatoare din China mi se pare foarte buna, in conditiile in care chinezii sunt genul care se "joaca" si 12h pe zi, totul pentru suprematie in Dota 2. Onoarea joaca un rol important in cultura lor, iar faptul ca turneul se desfasoara acasa ii obliga sa mearga pana la capat.

Cea mai buna echipa din CIS - Dota 2

Al doilea pariu este de fapt un H2H. Unul care poate sa mearga in orice directie. Avem doua formatii din CIS, Virtus.pro si Na'Vi. Una cu un roster bestial si care se afla printre cele mai bune echipe din lume si una cu traditie la TI. Dar care a trebuit sa vina din calificari pentru a fi aici. Na'Vi a jucat primele trei finale de TI, insa vremurile acelea s-au dus. VP se numara printre favorite, dar No'one si echipa s-au "inecat" mereu la TI. Probabil vor ajungea printre primele 8, asa ca avem nevoie ca si Na'Vi sa aiba un parcurs lung. Insa cota mi se pare mult prea buna pentru a fi refuzata.

 

Bonus500 RON
Pariaza
3.30
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
11.00
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 2 / 28
Calcul:
-322 RON
ROI:
-5.3 %
Pariuri:
428 / 14 / 323
Calcul:
-351 RON
ROI:
-0.5 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 61
31 / 2 / 28
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 766
428 / 14 / 323
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Provenienta castigatoarei - China Cea mai buna echipa din CIS - Na'Vi
Comentarii
Niciun comentariu momentan