Thanasi Kokkinakis — Casper Ruud: pronosticuri Tenis ATP Geneva

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Kokkinakis vs. Ruud.

Joi la pranz, 19/05/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Thanasi Kokkinakis si Casper Ruud vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Geneva (Elveţia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 4.30 @ Thanasi Kokkinakis vs. 1.22 @ Casper Ruud!

THANASI KOKKINAKIS (#85 ATP)

Are douazeci si sase de ani si-n sezonul regulat si-a trecut in palmares primul turneu de nivel ATP World Tour din cariera la simplu (Adelaide, hard outdoor) dar adevaratele satisfactii le-a trait alaturi de bunul lui prieten Nick Kyrgios – cei doi facand pereche la dublu si cucerind Australian Open-ul (hard outdoor). Thanasi Kokkinnakis este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m (prim serviciu percutant), beneficiind de suportul antrenorilor Todd Langman & Todd Ley!

  • VICTORII Kokkinakis vs. Ruud: 6-4 6-1 (Las Vegas challenger, 2018, hard outdoor)

CASPER RUUD (#8 ATP)

Si-a inceput cu adevarat ascensiunea pe la jumatatea sezonului precedent exact cu turneul ATP de la Geneva – acesta fiind primul dintr-o serie de cinci pe care si le-a adjudecat – urmand Bastad-ul (Suedia), Gstaad-ul (Elvetia), Kitzbuhel-ul (Austria) si-n fine San Diego (Statele Unite). Toate aceste rezultate l-au dus in premiera si la “Turneul Campionilor” desfasurat pe hardul indoor de la Torino, acolo unde n-a dezamagit – a obtinut doua succesuri in faza grupelor si s-a oprit in semifinalele competitiei. Pe parcursul sezonului regulat s-a impus la Buenos Aires (zgura) + finalist la Miami Masters (hard outdoor).

  • VICTORII Ruud vs. Kokkinakis: nici o victorie

Thanasi Kokkinakis – Casper Ruud: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata-n minim de seturi de norvegian, diferenta dintre cei doi combatanti fiind totusi destul de mare cand vorbim mai ales de un duel desfasurat pe zgura! Casper Ruud l-a eliminat in turul precedent pe experimentatul, valorosul si excentricul francez – Benoit Paire (6-3 6-1 / cinci asi expediati, si-a cedat serviciul o data, realizand cinci break-uri pe parte de retur) – venind la ATP Geneva dupa semifinala disputata pe zgura Masters-ului de la Roma. De cealalta parte, australianul Thanasi Kokkinakis l-a invins in runda inaugurala pe veteranul italian Fabio Fognini (6-4 6-3), avand mult mai multe batai de cap in faza optimilor de finala (condus cu un set si break in cel de-al doilea) versus sud-americanul Federico Delbonis (1-6 7-5 7-5 / doua ore si jumatate petrecute pe teren, opt asi expediati, trei duble greseli comise, i-a oferit opt mingi de break oponentului si si-a cedat serviciul de trei ori – pe parte de retur a fructificat trei din totalul celor sapte oportunitati de break).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 4 / 53
Calcul:
-683 RON
ROI:
-6.4 %
Pariuri:
1402 / 103 / 1107
Calcul:
-4 765 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
49 / 4 / 53
Calcul:
ROI: -6.4 %
Pariuri: 2619
1402 / 103 / 1107
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Casper Ruud
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi