Tenerife — Girona: ponturi LaLiga2

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.60 pentru finala barajului de promovare in LaLiga.

Tenerife: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

A fost un sezon extenuant pentru Tenerife, care a reusit sa termine pe locul 5 in clasamentul din LaLiga2, la capatul celor 42 de partide.

Echipa a incheiat stagiunea cu 3 infrangeri consecutive, insa reusise deja sa isi asigure locul la baraj. In ultima etapa, Tenerife a pierdut acasa cu Cartagena, scor 1-2.

A urmat semifinala barajului, in care Tenerife a reusit sa se impune in ambele manse: 1-0 acasa cu Las Palmas si 2-1 in deplasare.

Girona: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

La fel ca Tenerife, Girona a disputat deja 45 de partide oficiale, in drumul catre prima liga fotbalistica a Spaniei.

Oaspetii s-au calificat inextremis la baraj, dupa remiza cu Burgos din ultima runda. Girona a terminat la egalitate de puncte cu Real Oviedo, insa a avut avantajul meciului direct.

In semifinalele acestui baraj, cei de la Girona au intalnit-o pe Eibar. A fost egalitate dupa o victorie a fiecarei formatii cu scorul de 1-0. Stuani a adus insa calificarea, cu golul din minutul 91.

Girona vs Tenerife: Cote la pariuri şi pronostic

In turul finalei barajului am vazut o partida inchisa, fara prea mult spectacol. Este si normal, deoarece miza creste de la meci la meci.

Acum ma astept ca Girona si Tenerife sa fie chiar mai precaute, deoarece sunt la 90 sau 120 de minute distanta de promovarea in LaLiga. Evident, toata lumea isi doreste sa evolueze la anul langa Real Madrid, Barcelona sau Atletico Madrid.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 0 / 38
Calcul:
-952 RON
ROI:
-11.8 %
Pariuri:
1068 / 14 / 761
Calcul:
-7 865 RON
ROI:
-4.3 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
43 / 0 / 38
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1849
1068 / 14 / 761
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 2.5 goluri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii