Tenerife - Cadiz. Ponturi pariuri Copa del Rey

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.40 pentru disputa dintre Tenerife si Cadiz din cadrul Cupei Spaniei.

Tenerife - Cadiz. Ponturi pariuri Copa del Rey

Incepand cu ora 23:00, se va da startul disputei dintre Tenerife si Cadiz, din cadrul Cupei Spaniei, ce se va desfasura pe "Estadio Heliodoro Rodríguez López", acolo unde ma astept ca golurile sa nu lipseasca.


Tenerife este vazuta ca favorita de agentiile de pariuri, fiind ce-i drept avantajata de faptul ca va evolua pe teren propriu, acolo unde in mod normal suporterii ar trebui sa joace un rol important. Gazdele acestei dispute nu impresioneaza deloc in aceasta stagiune, in acest moment aflandu-se pe locul al 17-lea in clasamentul din divizia secunda, fiind fara victorie in cele patru partide oficiale de pana acum. In aceste meciuri, trupa lui Joseba Etxeberria a remizat de trei ori, cu Gimnastic de Tarragona, Almeria si Deportivo la Coruna, pierzand o data, in fata celor de la Malaga. In disputele cu acestea, Tenerife a punctat de patru ori, primind cinci goluri.


Cadiz de partea cealalta, este vazuta ca outsidera, ca valoare fiind apropiata de adversara sa, insa este dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare. Oaspetii acestei infruntari, nu se pot lauda nici ei cu un parcurs grozav in aceasta stagiune, avand insa evolutii ceva mai bune. Trupa lui Álvaro Cervera a inceput cu dreptul in noul sezon, in primul meci invingand-o pe Almeria pe teren propriu, urmand insa apoi trei partide fara succes, in acestea remizand cu Numancia si Real Oviedo, pierzand cu Mallorca. In toate aceste infruntari, Cadiz a inscris trei goluri, primind tot atatea.


In ceea ce priveste castigatoarea, acest meci este greu de anticipat, insa ma astept ca golurile sa nu lipseasca, tinand cont de faptul ca in teren se vor intalni doua echipe care marcheaza, dar si incaseaza goluri.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide