Team Spirit — Virtus.pro
Incheiat

Team Spirit — Virtus.pro: ponturi The International Dota 2 20.10.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Team Spirit - Virtus.pro, de la The International.

Vineri, de la ora 20:00, avem meciul Team Spirit - Virtus.pro, in prima runda de upper-bracket la The International Dota 2. 

Team Spirit - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Team Spirit a terminat “sezonul regulat” pe locul 10, dar finalul le-a apartinut in totalitate. Campioana en-titre TI s-a impus la Ryadh Masters si apoi in Dreamleague Season 21. Au castigat absolut toate hartile jucate pana acum la The International. Au bifat patru victorii in grupe, iar in meciul pentru seeding au trecut de Shopify Rebellion, scor 2-0. Interesant este ca Spirit a jucat in ambele harti Enchantres ca pozitie 5. Eroul a fost ales de 12 ori in turneu, de patru ori de catre Spirit.

Virtus.pro - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Virtus.pro a devenit iar competitiva dupa adaugarea lui Fng ca pozitie 5. Jucatorul din Belarus a fost un jucator-cheie si cand Alliance a traversat o perioada buna. VP este acum o formatie mai degraba de plan secund, insa calificarea la TI nu a fost o mare problema, cu un 3-0 sec contra celor de la One Move in finala. Cu Betboom, 9Pandas si Team Spirit automat calificate la TI, nici nu putem spune ca VP a avut mare concurenta. In grupe, n-a castigat nicio partida, dar a facut trei remize. Surpriza destul de mare in lupta de seeding, 2-0 cu TSM.

Team Spirit - Virtus.pro: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Au fost cateva rezultate neasteptate in meciurile pentru upper-bracket, dar aici avem un clasic din EEU. Unul care insa nu mai e la nivelul de acum un an sau doi. Team Spirit e formatia mai buna, care poate sa-i castige un meci si cand porneste foarte lent. VP tocmai pe asta s-a bazat pana acum. A inceput cu lane-uri foarte bune, pentru ca pe urma sa profite de acest aspect. Cu Team Spirit in fata, va fi o misiune imposibila. 

Ponturi
Team Spirit 2-0
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru e-sports Ponturi pentru Dota 2
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Team Spirit 2-0
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token