Team Spirit — OG: ponturi Dota 2

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Team Spirit - OG, de la The International 10.

Vineri, de la ora 10:00, pe “Arena Nationala”, avem meciul Team Spirit - OG, din lower-bracket la The International 10.

Team Spirit - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Team Spirit s-a clasat abia pe 14 in DPC, deci a fost nevoita sa joace in calificarile din Europa de Est. Anul acesta, Spirit a reusit sa joace finala de la Dota Pit Invitational, pierduta cu LGD, 1-3. In grupa B de la The International 10, Spirit s-a clasat pe locul 4, cu un bilant de 5 victorii si 3 infrangeri. Baietii acestia au reusit sa ia o harta celor de la IG in prima runda de upper-bracket, dar a fost mai degraba din neatentia chinezilor. Totusi, Spirit nu e de ignorat la acest turneu, iar versatilitatea lui Yatoro si TORONTOTOKYO a dus la un succes rapid si sigur in lower-bracket, 2-0 cu Fnatic.

OG - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

OG este campioana ultimelor doua editii de TI, dar acum a fost nevoita sa treaca prin calificari pentru a obtine biletele pentru The International 10. Si au fost partide extrem de complicate, cu OG trecand de Tundra in finala calificarilor, 3-2. OG a ocupat locul 3 in grupa A, cu trei victorii, patru remize si o infrangere. Esec dureros in upper-bracket, 0-2 cu Team Secet, OG pierzand harta 2 cu scorul de 5-42. In etapa anterioara din lower-bracket, OG a trecut de Quincy Crew, scor 2-0.

Team Spirit - OG: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Rar vezi ca SumaiL sa aiba un scor de 1-6, iar OG sa castige harta. A fost un noroc imens in prima partida cu Quincy Crew, pentru ca americanii n-au stiut sa profite de momentul favorabil. Daca Team Spirit va ajunge in aceeasi situatie, OG nu va mai avea aceeasi bafta. Dar si campioana se pune deseori in situatii dificile, din cauza unor drafturi neconventionale. OG risca indiferent de faza competitiei in care ne aflam, iar Team Spirit stiu cum sa combata agresivitatea adversarilor din early game.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 11
Calcul:
-184 RON
ROI:
-8.0 %
Pariuri:
1303 / 45 / 938
Calcul:
-115 RON
ROI:
-0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 23
12 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2290
1303 / 45 / 938
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Team Spirit + 1,5 harti

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii