Team Secret — PSG.LGD: ponturi Dota 2

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Team Secret - PSG.LGD, de la The International 10.

Sambata, de la ora 13:00, pe “Arena Nationala” din Bucuresti, avem meciul Team Secret - PSG.LGD, finala upper-bracket de la The International 10.

Team Secret - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Team Secret a terminat DPC abia pe locul 8, dupa o stagiune cu destule esecuri la care fanii nu se asteptau. Locul 16 la WePlay AniMajor, la care Secret nici n-a trecut de Wildcard, a reprezentat cel mai jos punct din 2021. Puppey, Matu, Nisha, Yapzor si zai au avut noroc sa termine pe locul secund in grupa B, cu patru victorii, doua remize si doua infrangeri. Au fost doua victorii cu 2-0 in upper-bracket, cu OG si IG. Interesant e ca Team Secret a jucat Ench pe pozitia 5 in trei dintre cele patru harti.

PSG.LGD - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

PSG.LGD este cea mai buna echipa din lume, chiar daca a terminat DPC pe pozitia secunda. Insa a demonstrat aceasta putere in faza grupelor, cand a pierdut o singura harta, in fata celor de la Secret. In prima runda din upper-bracket, LGD a mai cedat o harta, dar tot a castigat, 2-1 cu T1. Mai putin complicat a fost urmatorul meci, 2-0 cu VP. Asadar, LGD a jucat 21 de harti la actualul The International, castigand 19 dintre ele.

Team Secret - PSG.LGD: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Cum vorbim despre doua echipe atat de valoroase, e clar ca avem si un istoric la cele mai importante competitii. La Singapore Major, in acest an, LGD a castigat cu 2-1. Secret a profitat mult si de erori ale adversarilor, mai ales facute in mid game. In schimb, LGD a fost aproape impecabila. Iar ambele harti pierdute au fost cu Death Prophet pe mid. Ceva imi spune ca DP nu va mai intra in draftul celor de la LGD.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 13
Calcul:
-766 RON
ROI:
-38.3 %
Pariuri:
1296 / 45 / 936
Calcul:
-455 RON
ROI:
-0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
7 / 0 / 13
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 2281
1296 / 45 / 936
Calcul
ROI: -0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
PSG. LGD castiga

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii