Team Secret — OG: ponturi Dota 2

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Team Secret - OG, de la The International 10.

Marti, de la ora 12:30, pe “Arena Nationala” din Bucuresti, avem meciul Team Secret - OG, in upper-bracket la TI 10.

Team Secret - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Team Secret a terminat DPC abia pe locul 8, dupa o stagiune cu destule esecuri la care fanii nu se asteptau. Locul 16 la WePlay AniMajor, la care Secret nici n-a trecut de Wildcard, a reprezentat cel mai jos punct din 2021. Sigur, in 2020, Secret a castigat multe turnee online de tier 2. Dar acum vorbim de The International, iar Puppey, Matu, Nisha, Yapzor si zai au avut noroc sa termine pe locul secund in grupa B, cu patru victorii, doua remize si doua infrangeri. Au fost multe harti jucate prost de Secret, care a pierdut 0-2 cu Fnatic, de exemplu.

OG - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

OG este campioana ultimelor doua editii de TI, dar acum a fost nevoita sa treaca prin calificari pentru a obtine biletele pentru The International 10. Si au fost partide extrem de complicate, cu OG trecand de Tundra in finala calificarilor, 3-2. Fata de acum doi ani lipsesc Ana si Jerax, inlocuiti de SumaiL si Saksa. OG a ocupat locul 3 in grupa A, cu trei victorii, patru remize si o infrangere, dar jucand dezinvolt, asa cum o stim. Cu Notail pe Legion Commander. 

Team Secret - OG: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Este un clasic european, unul care ne-a adus multe serii fantastice de-a lungul timpului. Ambele echipe au aratat ceva slabiciuni in grupe, dar OG in mare parte datorita drafturilor experimentale. E insa clar ca nu vor renunta la anumite idei, unele care s-ar putea sa coste in fata unui oponent bun, dar cu drafturi mai conventionale.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 2 / 23
Calcul:
-343 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
964 / 34 / 725
Calcul:
-2 315 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
31 / 2 / 23
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1726
964 / 34 / 725
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 2,5 harti
Comentarii