Team Liquid — Talon eSports
Incheiat

Team Liquid — Talon eSports: ponturi The International Dota 2 20.10.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Team Liquid - Talon, de la The International 2023.

Vineri seara, de la ora 23:00, avem meciul Team Liquid - Talon eSports, din upper-bracket de la The International Dota 2.

Team Liquid - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Team Liquid a fost mereu perdanta in acest sezon. Nu mai putin de cinci finale si toate pierdute. Culmea, patru au fost disputate contra celor de la Gaimin Gladiators. Ultimul act cedat de Liquid s-a petrecut la Riyadh Masters, 1-3 cu Team Spirit. In grupa de TI, Team Liquid a inregistrat trei victorii si un egal. Remiza a fost cu Azure Ray, echipa calificata si ea in upper-bracket. In lupta pentru aceasta faza a competitiei, Liquid a dispus de EG, 2-0. Au fost 10 eroi diferiti selectati de Liquid pe parcursul celor doua harti.

Talon - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Talon eSports a avut cateva rezultate interesante in acest sezon. Cel putin pentru o formatie din SEA, putem spune ca s-a descurcat excelent. Doua locuri 3, la Lima Major si Riyadh Masters. Cu toate astea, Talon a fost la o singura serie distanta de eliminarea de la TI inca din faza grupelor. A castigat cu Quest, 2-0, dar un esec acolo o trimitea acasa. Un succes de moral, pentru ca Talon a jucat excelent in urmatoarea partida, 2-1 cu GG.

Team Liquid - Talon: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sa castigi contra unui adversar care si-a trecut in palmares atatea trofee in 2023 e chiar impresionant. Avantajul celor de la Talon este ca Jabz alege de obicei eroi cu care el poate deveni inca un carry. Asadar, meciurile lungi tind sa mearga in favoarea celor de la Talon. Cele doua s-au mai intalnit la Riyadh Masters, unde Liquid a trecut lejer in lower-bracket final cu 2-0. Doar ca mai avusese loc un duel direct, castigat tot de Liquid, 2-1, dar dupa trei harti de +40 de minute. Cam asa ma astept sa dureze hartile si acum, iar numarul de kill-uri ar trebui sa treaca lejer de acest prag. 

Ponturi
Peste 45,5 kill-uri pe prima harta
Cf
Cote
1.87
Ponturi pentru e-sports Ponturi pentru Dota 2
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 45,5 kill-uri pe prima harta
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token