Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Team Liquid – OG: ponturi Dota 2

Expertul Legalbet Paul va recomanda un pronostic de la partida Team Liquid - OG, de la WeSave! Charity Play.

Sambata, de la ora 18:00, in regiunea europeana a turneului WeSave! Charity Play, avem meciul Team Liquid - OG.

Team Liquid - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Team Liquid a hotarat dupa TI9 sa se desparata de Kuroky si baietii si sa aduca forte proaspete in cadrul echipei de Dota 2. A venit fostul roster de la Alliance, format din miCKe, qojqva, Boxi, Taiga si iNSaNiA. Un ‘downgrade” fata de line-up anterior, dar nu pot spune ca Team Liquid de acum e slab. Ba chiar au fost unele rezultate bune - locul 4 la Dreamleague 12, pozitia 5-6 la Dreamleague 13, aceeasi performanta la Chengdu Major si iar locul 4, la The Summit 12. In schimb, nu au reusit sa se califice pentru ESL One Los Angeles.

OG - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

OG a castigat si TI9, dar a ramas fara trei dintre componenti. Ana iar a hotarat sa-si ia o pauza prelungita, Ceb a renuntat sa mai fie jucator activ, in timp ce jerAx a abandonat de tot cariera de Dota 2. Au venit in locul lor SumaiL, MidOne si Saska. In aceasta componenta, OG a jucat doar la Midas Mode 2 - Europe (turneu cu niste reguli speciale) si-n calificari la ESL One Los Angeles. Calificari de care au trecut cu brio. OG nu se va baza pe MidOne si Tompson pentru aceasta competitie, asa ca Ceb si Madara (imprumutat de la OG Seed) vor juca in locul lor. Se pare si ca SumaiL si N0tail vor face schimb de pozitii pentru turneul WeSave! Charity Play.

Team Liquid - OG: Cote la pariuri si ponturi pariuri

E clar ca OG e cu un tier in fata celor de la Liquid, insa numarul mic de meciuri, plus aceste schimbari pentru acest turneu ma fac sa cred ca Team Liquid are o sansa reala. OG se joaca de obicei cu drafturile, asa ca vom vedea si cateva pick-uri surprinzatoare. Noi vom miza pe varianta care ni se pare mai sigura.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.59
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
2 / 0 / 0
Calcul:
+136 RON
ROI:
68.0 %
Pariuri:
505 / 14 / 394
Calcul:
-1 016 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
2 / 0 / 0
Calcul:
ROI: +0.7 %
Pariuri: 913
505 / 14 / 394
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Team Liquid (+ 1,5) harti
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept