Taro Daniel — Roberto Bautista: pronosticuri Tenis ATP Mallorca

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Daniel vs. Bautista.

Luni seara, 20/06/2022, nu mai devreme de ora 20:00, Taro Daniel si Roberto Bautista-Agut vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP World Tour de la Mallorca (Spania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 4.50 @ Taro Daniel vs. 1.21 @ Roberto Bautista-Agut!

TARO DANIEL (#123 ATP)

Are douazeci si noua de ani si la un moment dat a fost clasat al #64-lea in lume la simplu (27/08/2018), are in palmares un titlu de nivel ATP World Tour (Istanbul, 2018, zgura), s-a nascut la New York (Statele Unite) si are resedinta la Bradenton – Florida (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m si beneficiaza de suportul antrenorului Jackie Reardon! N-a mai fost prezent in trecut pe iarba turneului ATP de la Mallorca.

  • VICTORII Daniel vs. Bautista: nici o victorie

ROBERTO BAUTISTA (#20 ATP)

A implinit in urma cu aproximativ doua luni varsta de treizeci si patru de ani, dar merita tot respectul ca inca este capabil sa se mentina “acolo sus” in ierarhia de simplu, are in palmares zece titluri de nivel ATP World Tour la simplu – unul cucerit chiar pe parcursul sezonului regulat, pe hardul outdoor de la Doha! Este de asemenea jucator de mana dreapta si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorilor Daniel Gimeno-Traver & Tomas Carbonell. A fost prezent si la editia trecuta pe iarba turneului ATP de la Mallorca, oprindu-se in faza sferturilor de finala!

  • VICTORII Bautista vs. Daniel: 7-5 6-1 (Gstaad, 2018, zgura)

Taro Daniel – Roberto Bautista: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu over la game-uri, in ciuda diferentei certe din clasament si din punct de vedere valoric sau al experientei dintre cei doi combatanti, deoarece voi lua in considerare faptul ca japonezul a disputat deja doua partide pe iarba de la ATP Mallorca, adaptandu-se deja la conditiile de joc si la suprafata de aici! Taro Daniel a invins doi adversari in forma pe acest tip de suprafata in faza calificarilor – finlandezul Otto Virtanen (7-5 6-3 / nu si-a cedat serviciul, realizand doua break-uri pe parte de retur), respectiv americanul Denis Kudla (3-6 6-4 6-3 / si-a cedat serviciul de doar doua ori, realizand trei break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, veteranul Roberto Bautista-Agut vine aici dupa sfertul de finala jucat saptamana trecuta pe iarba de la ATP Halle (Germania), pierdut la rusul Daniil Medvedev (2-6 4-6), dupa doua succesuri anterioare impotriva unor adversari precum maghiarul Marton Fucsovics (6-2 3-0 ret.), respectiv olandezul Tallon Griekspoor (6-7 6-4 6-2).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde