Tamara Korpatsch — Emma Raducanu: pronosticuri Tenis WTA Stuttgart

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Korpatsch vs. Raducanu.

Joi seara, 21/04/2022, nu mai devreme de ora 19:30, Tamara Korpatsch si Emma Raducanu vor juca in faza optimilor de finala a competitiei WTA Series Tour de la Stuttgart (Germania, zgură indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.60 @ Tamara Korpatsch vs. 1.51 @ Emma Raducanu!

TAMARA KORPATSCH (#118 WTA)

A ajuns pana-n aceasta faza a competitiei WTA de la Stuttgart printr-o conjunctura – eliminata fiind inca din faza calificarilor, a beneficiat de retragerea din turneu a anumitor tenismene si a prins un loc de lucky-loser pe ultima suta de metri! Gratie punctelor acumulate, a urcat deja zece locuri in ierarhia mondiala feminina de simplu si cu un eventual succes in aceasta seara, nu doar ca isi va imbunatati career-best-ul (#107 WTA), dar va izbuti sa intre in premiera in prima suta mondiala.

  • VICTORII Korpatsch vs. Raducanu: nu au jucat

EMMA RADUCANU (#12 WTA)

Are doar nouasprezece ani, s-a nascut la Toronto (Canada) dar are resedinta la Bromley (Anglia), este jucatoare de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si beneficiaza de suportul antrenorului Torben Beltz! Are in palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour – dar acesta este unul cu adevarat prestigios – US Open-ul cucerit anul trecut, fara set cedat. Meciul din primul tur de la WTA Stuttgart a fost primul din cariera de profesionista disputat pe zgura!

  • VICTORII Raducanu vs. Korpatsch: nu au jucat

Tamara Korpatsch – Emma Raducanu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care ritmul punctelor si-n general ostilitatile vor fi conduse de britanica, luand in considerare in special evolutia pe care aceasta a avut-o in runda inaugurala, cand de cealalta parte a fileului s-a aflat australianca Storm Sanders (6-1 6-2 / nu si-a cedat serviciul, salvand singura minge de break oferita – pe parte de retur si-a procurat un numar de noua oportunitati de break, reusind sa fructifice patru dintre ele), o jucatoare care – de altfel – o invingea pe Tamara Korpatsch in faza calificarilor (3-6 4-6). De cealalta parte, nemtoaica a trecut in set decisiv de o adversara total iesita din forma, aflata in cadere libera am putea spune – italianca Camila Giorgi (3-6 7-6 6-1 / a aratat mari vulnerabilitati pe a doua minge de serviciu – si-a cedat serviciul de sase ori, oferindu-i opt mingi de break oponentei – pe retur, a fructificat opt din totalul celor zece oportunitati de break avute la dispozitie).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Emma Raducanu
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi