T1 — Alliance: ponturi Dota 2

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida T1 - Alliance, de la The International 10.

Joi, de la ora 10:00, pe “Arena Nationala” din Bucuresti, avem meciul T1 - Alliance, in lower-bracket la The International 10.

T1 - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

T1 este cea mai in forma formatie din Asia de Sud-Est, terminand DPC pe locul 6. Au fost si cateva rezultate impresionante in DPC, precum locul 3 la WePlay AniMajor si titlul la ESL One Summer 2021. In grupa de la TI, T1 a terminat pe 4, cu 5 victorii si 3 infrangeri. In prima runda de upper-bracket, T1 a pierdut cu PSG.LGD, scor 1-2. A fost insa o harta luata celei mai bune echipe de la acest turneu. T1 e printre putinele echipe care prioritizeaza Doom, folosit de Karl pe mid. 

Alliance - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Alliance a reusit un loc 3 la ESL One Summer in acest an. Au fost rezultate bunicele per ansamblu, care au dus la locul 10 in DPC si calificarea automata pentru TI. Dezamagitoare a fost insa prestatia din grupa B, unde fosta campioana TI a bifat doar locul 8, cu o victorie, doua egaluri si cinci infrangeri. Asta a insemnat un BO1 in prima runda de lower-bracket, contra celor de la beastcoast. Limmp a dominat mid-ul si Alliance a obtinut un avantaj inca din start. Cum si s4 a fost pe DK, un erou rezistent, necesar pentru reflexele pe care scandinavul nu prea le mai are, Alliance s-a impus in cele din urma. Mult mai greu insa decat ar fi trebuit sa fie.

T1 - Alliance: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Ca sa castige, Alliance are nevoie ca Limmp sa fie zeu mid, iar s4 sa nu feedeze. Nikobaby este mereu o constanta, care dezamageste rareori. Doar ca T1 te alearga pe toata harta si e destul de greu sa anticipezi cam unde se indreapta draftul lor. O echipa plina de jucatori talentati si care sigur au mare incredere in ceea ce pot realiza, dupa harta luata celor de la LGD. Este un BO3, iar asta inseamna ca prea multe trebuie sa mearga in directia potrivita pentru Alliance pentru ca ei sa treaca mai departe.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 2 / 23
Calcul:
-343 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
964 / 34 / 725
Calcul:
-2 315 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
31 / 2 / 23
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1726
964 / 34 / 725
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
T1 castiga
Comentarii