Suedia vs Finlanda
Incheiat

Suedia vs Finlanda: ponturi și pronosticuri hochei pe gheață Campionatul Mondial 23.05.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață din Campionatul Mondial, la o cotă de 1.45.

Joia se decid semifinaliste Campionatului Mondial de hochei pe gheață, iar unul dintre meciuri se joacă între Suedia și Finlanda. Cele două se întâlnesc de la ora 21:20, la Ostrava, în Ostravar Arena.

Suedia

  • Naționala Suediei este singura care a reușit să câștige toate celelalte meciuri pe care le-a disputat în faza grupelor acestei ediții a Mondialului.
  • A încheiat prima fază a fazei grupelor o victorie categorică. 6-1 a fost scorul meciului pe care selecționata nordică l-a câștigat în compania Slovaciei.
  • Cu 21 de puncte din tot atâtea puncte posibile, Suedia a avut a doua cea mai bună ofensivă din Grupa B și de departe cea mai sigură defensivă. 35-9 a fost golaverajul înregistrat de aceasta.

Echipă probabilă:

Gustavsson – Heed, Hedman, Kempe, Eriksson, Johansson

Antrenor: Hallam S.

Finlanda

  • Cu trei înfrângeri din precedentele patru confruntări, Finlanda, a trebuit să aștepte până la ultima rundă pentru a vedea dacă merge sau nu în fazele superioare.
  • În ultima etapă a fazei grupelor, sigură de locul pe care îl va ocupa, a abordat relaxată meciul contra Elveției și drept urmare a pierdut cu scorul de 1-3.
  • A fost a patra în clasamentul Grupei A, cu 10 puncte. Contrar cifrelor mai puțin bune din ultimele dueluri, Elveția a avut a doua cea mai bună apărare din grupă.   

Echipă probabilă:

Sateri – Mattila, Maarta – Jormakka, Bjorninen, Maenalanen

Antrenor: Jalonen

Suedia – Finlanda: cote la pariuri și pronosticuri

Poate că Finlanda a ieșit mai bine din ultimele dueluri susținute în acest an, dar la Campionatul Mondial 2024 Suedia a fost clar mai bună. Este singura formație care a câștigat toate meciurile din faza grupelor și a făcut asta în timpul regulamentar.

Prin intermediul Legalbet.ro descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
Victorie Suedia
Cf
Cote
1.45
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Suedia
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token