Suedia — Serbia: ponturi Nations League

Expertul Legalbet, Marco Birlan, propune un pariu de cota 1.42 pentru aceasta partida din grupele Nations League.

Suedia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Suedia este foarte inconstanta in evolutii, iar aceste ezitari nu aduc rezultate prea importante la final de campanie.

Dupa ce au pierdut finala barajului pentru Campionatul Mondial, nordicii au invins-o pe Slovenia in prima runda a grupelor Nations League. Acestia s-au impus in deplasare cu scorul de 2-0.

La 3 zile distanta, Suedia a primit vizita Norvegiei. Haaland a fost insa calaul acestora, marcand o dubla la Solna. Elanga a punctat in minutul 90+2, dar a fost mult prea tarziu pentru a schimba soarta partidei.

Serbia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Serbia a inceput foarte ezitant aceasta editie de Nations League. Mitrovic & co. au cedat acasa in fata Norvegiei, cu scorul de 0-1.

Echipa si-a revenit insa 3 zile mai tarziu, atunci cand a evoluat in compania Sloveniei. Mitrovic a deschis scorul in minutul 24, iar Stojanovic a egalat.

Dupa pauza Milinkovic Savid, Luka Jovic si Radonjic au dus scorul la 4-1. Atacantul celor de la Real Madrid incearca sa dovedeasca faptul ca inca reprezinta o solutie pentru echipa nationala.

Suedia vs Serbia: Cote la pariuri şi pronostic

Sarbii au optiuni importante pentru faza ofensiva. Mitrovic si Milinkovic Savic sunt oamenii cheie, insa Tadic, Zivkovic sau Luka Jovic pot aduce oricand un plus in atac. Suedia si-a aratat slabiciunile din defensiva in partida cu Norvegia, asadar ma astept sa incaseze astazi macar un gol.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 38
Calcul:
-1 188 RON
ROI:
-15.4 %
Pariuri:
1068 / 14 / 761
Calcul:
-7 865 RON
ROI:
-4.3 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 79
39 / 0 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1849
1068 / 14 / 761
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Serbia marcheaza

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Suedia — Serbia

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii