Alege turneul
Straubing — Eisbaren Berlin
Incheiat

Straubing — Eisbaren Berlin: ponturi și pronosticuri hochei pe gheață DEL 12.01.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață din DEL, la o cotă de 1.55.

De la ora 20:30, vineri, Straubing, Eisstadion am Pulverturm se va desfășura Straubing – Eisbaren Berlin, unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei cu numărul 37 din campionatul Germaniei.

Straubing

  • După trei victorii consecutive care confirmau intenția lui Straubing de a merge în fazele superioare a venit și un eșec. Contrar cotelor listate de casele de pariuri online, a pierdut acasă.
  • A condus cu cu 1-0 și 2-1, însă a treia repriză a meciului cu Iserlohn i-a adus o nouă înfrângere. 2-4 a arătat tabela Eisstadion am Pulverturm.
  • Prin cele întâmplate la finalul rundei anterioare, Straubing rămâne pe 3 în DEL, cu 65 de puncte, dar a permis lui Munchen să vină la doar un punct în spatele ei și acum îi amenință poziția.

Echipă probabilă:

Miska – Brandt, Mattinen – Tuomie, Zengerle, Lipon

Antrenor: T. Pokel

Eisbaren Berlin

  • Fost lider al campionatului Germaniei, Eisbaren Berlin a fost detronat în urma celor întâmplate în precedentele două etape când a pierdut de fiecare dată.
  • Schwenninger a venit la Berlin și a plecat învingătoare după succesul cu 3-2, iar în urmă cu doar câteva zile a venit rândul actualului lider să câștige. Bremerhaven a trecut cu 5-1 de Eisbaren și a urcat în fotoliul de lider cu un avans de trei puncte.
  • Avantajul urșilor este că în cele 17 deplasări au pus 41 de puncte în dreptul lor și ocupă un loc 1 confortabil cu cele mai multe puncte acumulate din astfel de meciuri.  Are de departe cel mai bun atac și cea mai bună apărare.

Echipă probabilă:

Hildebrand – Ellis, Melchiori – Tiffels, Wiederer, Eder

Antrenor: Stettmer J.

Straubing - Eisbaren Berlin: cote la pariuri și pronosticuri

Precedentele două dueluri directe s-au decis în prelungiri și la penalty-uri, dar ambele au arătat o poftă incredibilă de joc. Cu toate acestea, am decis să ofer mai multă încredere echipei care a demonstrat că indiferent unde joacă poate sta la înălțime, iar aici Eisbaren Berlin are un avantaj important, arătând că nu contează dacă joacă în deplasare sau acasă pentru a pune stăpânire pe joc.

Prin intermediul Legalbet.ro descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
X2
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru DEL
Va fi acest pariu castigator?
X2
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token