Storm Hunter — Maria Sakkari
Incheiat

Storm Hunter — Maria Sakkari: pronosticuri Tenis Guadalajara

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Hunter vs. Sakkari.

Miercuri dimineaţă, 20/09/2023, nu mai devreme de ora 03:00, Storm Hunter şi Maria Sakkari vor juca în runda a doua de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Guadalajara (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 5.40 @ Storm Hunter vs. 1.15 @ Maria Sakkari!

STORM HUNTER (#157 WTA)

Are douazeci şi noua de ani şi destul de multa experienta-n spate la nivel WTA Series Tour, obtinuta-n general prin competitiile de dublu – acolo unde este clasata a #6-a in lume in acest moment! Daca la simplu n-a fost niciodata-n prima suta mondiala şi n-are vreo finala jucata, a compensat prin evolutiile de la dublu – şase titluri cucerite (cu alte opt finale pierdute). Anul trecut cucerea US Open-ul la dublu-mixt, iar in sezonul regulat a jucat finala de dublu pe iarba Grand Slam-ului de la Wimbledon! Este jucatoare de mana stanga care executa backhand-ul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,66m.

● VICTORII Hunter vs. Sakkari: nu au jucat

MARIA SAKKARI (#9 WTA)

Are douazeci şi opt de ani, s-a nascut la Atena (Grecia) – dar şi-a facut junioratul la Barcelona (Spania) şi acum are reşedinta la Monte Carlo (Monaco); in continuare este surprinzator faptul ca o jucatoare de valoarea şi experienta ei are-n palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour (pierzand alte şapte finale şi o serie mult mai mare de semifinale, inclusiv doua de Grand Slam). A fost prezenta şi la editia precedenta a turneului WTA de la Guadalajara – ajungand pana-n finala competitiei versus Jessica Pegula (2-6 3-6). Este dreptace, executa reverul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,72m

● VICTORII Sakkari vs. Hunter: nu au jucat

Storm Hunter – Maria Sakkari: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida ceva mai echilibrata decat ne-o propun bookmakerii prin cotele oferite la victorie celor doua combatante, luand in considerare faptul ca presiunea va fi pe grecoaica (are de aparat puncte importante, iar forma de moment nu este una satisfacatoare) – iar australianca pe de alta parte a evoluat deja intr-un meci oficial pe asfaltul de la Guadalajara WTA, avand o prestatie apreciata! Storm Hunter a eliminat-o in runda inaugurala pe bielorusa Iryna Shymanovich (6-3 6-4 / patru aşi expediati, trei duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand trei break-uri pe retur); de cealalta parte, Maria Sakkari vine dupa un meci pierdut in “sferturi” la turneul WTA de la San Diego in fata americancei Emma Navarro (4-6 6-0 6-7), dupa ce la US Open nu trecea nici macar de runda inaugurala! 

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Maria Sakkari & peste 17,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.70
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Maria Sakkari & peste 17,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token