Stefanos Tsitsipas — Ilya Ivashka: pronosticuri Tenis ATP Barcelona

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Tsitsipas vs. Ivashka.

Miercuri seara, 20/04/2022, nu mai devreme de ora 18:30, Stefanos Tsitsipas si Ilya Ivashka vor juca in turul al doilea al competitiei ATP World Tour de la Barcelona (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.13 @ Stefanos Tsitsipas vs. 6.20 @ Ilya Ivashka!

STEFANOS TSITSIPAS (#5 ATP)

A devenit doar al saselea tenismen din istoria acestui sport care reuseste sa castige in doi ani consecutiv titlul pe zgura Masters-ului de la Monte Carlo – dupa Ilie Năstase, Bjorn Borg, Thomas Muster, Juan Carlos Ferrero si-n fine Rafael Nadal! Are doar douazeci si trei de ani si un viitor stralucitor in fata, este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,93m si poseda si-un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorilor Apostolos Tsitsipas & Thomas Enqvist. 

  • VICTORII Tsitsipas vs. Ivashka: 6-4 6-1 (Rotterdam, 2022, hard indoor)

ILYA IVASHKA (#44 ATP)

Are douazeci si opt de ani, iar pe parcursul sezonului precedent si-a trecut in palmares si primul titlu de nivel ATP World Tour al carierei – Winson Salem (hard outdoor) – n-a fost niciodata un asa-zis zgurist la baza, este de asemenea dreptaci dar executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si poseda un prim serviciu generator de asi, beneficiaza de suportul antrenorului Benjamin Balleret! A mai fost prezent pe zgura de la Barcelona in 2018 (runda inaugurala), respectiv 2021 (turul al doilea).

  • VICTORII Ivashka vs. Tsitsipas: nici o victorie

Stefanos Tsitsipas – Ilya Ivashka: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida controlata in totalitate si castigata in minim de seturi de grec, in conditiile in care forma de moment este una de exceptie pe acest tip de suprafata lenta si totodata luand in considerare faptul ca este finalistul en-titre al turneului ATP de la Barcelona si are de aparat si aici un numar considerabil de puncte! Stefanos Tsitsipas a fost pus in aceeasi postura in sezonul precedent – sa vina dupa cucerirea Masters-ului de la Monte Carlo pe zgura catalana, continuand atunci evolutiile bune (nu a cedat set pana-n finala competitiei, pe care a pierdut-o in decisiv la Rafael Nadal). De cealalta parte, bielorusul Ilya Ivashka a pierdut saptamana trecuta in primul tur de la Monte Carlo duelul cu italianul Lorenzo Sonego (3-6 3-6), iar in runda inaugurala de la ATP Barcelona l-a eliminat in doua seturi disputate pe ibericul Pedro Martinez Portero (6-4 7-6 / i-a oferit adversarului patru mingi de break, salvand trei dintre ele – pe parte de retur si-a procurat patru oportunitati de break, doua dintre ele fructificate – procentaj de 71% eficienta la primul serviciu, respectiv 63% eficienta pe a doua minge).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 5 / 54
Calcul:
-1 299 RON
ROI:
-13.0 %
Pariuri:
1407 / 104 / 1111
Calcul:
-4 411 RON
ROI:
-1.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
41 / 5 / 54
Calcul:
ROI: -13.0 %
Pariuri: 2625
1407 / 104 / 1111
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 21,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi