Start - Ranheim. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,62 pentru un pronostic in duelul din Norvegia dintre Start si Ranheim.

Cu putin peste jumatatea drumului parcurs din Norvegia Eliteserien, in etapa cu numarul 18 se intalnesc doua echipe aflate in situatii opuse. De pe pozitia 15 a clasamentului cu 14 puncte acumulate, cei de la Start se lupta pentru salvarea de la retrogradare, in timp ce Ranheim, cu 29 de puncte si un loc 6 in prezent, tinteste ocuparea unei pozitii europene.


Cu toate aceste statistici privind clasamentul, eu sunt de parere ca echipa gazda va cauta sa obtina victoria in acest meci, bazandu-ma pe forma lor de moment si pe statistica intalnirilor directe, desi foarte putine dueluri au avut loc intre cele doua. In 2012 s-au intalnit in liga secunda si si-au impartit egalurile, apoi in 2017 fiecare echipa a obtinut pe teren propriu toate cele 3 puncte iar acum in prima divizie in meciul tur Ranheim s-a impus acasa cu 2-0. Ma astept la o victorie a lui Start, insa pentru mai multa siguranta am ales un pariu in care miza va fi returnata in cazul unui egal.


In ultimele cinci etape de campionat Start a inregistrat 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 6/8 (la acesta insa a contribuit serios infrangerea suferita pe terenul liderului Brann in etapa trecuta cu scorul de 4-1). Ranheim vine dupa 2 victorii si 3 infrangeri, timp in care a totalizat un golaveraj si mai slab, de 6/11.


In meciurile de pe teren propriu de-a lungul sezonului Start nu a avut un parcurs rau, insa cu siguranta este loc de imbunatatiri dupa 4 victorii, 1 remiza si 4 infrangeri, golaveraj de 12/15. Ranheim nu si-a cedat usor meciurile din deplasare si a inregistrat pe terenurile adversarelor sale 3 victorii, 1 remiza si 4 infrangeri, cu un golaveraj slab insa, de 8/18.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Niciun pariu pe egal - Start
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide