Stan Wawrinka vs Pedro Cachin
Incheiat

Stan Wawrinka vs Pedro Cachin: pronosticuri Tenis Buenos Aires

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Wawrinka vs. Cachin.

Marţi dimineaţă, 13/02/2024, nu mai devreme de ora 00:30, Stan Wawrinka şi Pedro Cachin vor juca în primul tur de simplu masculin al competiţiei ATP World Tour de la Buenos Aires (Argentina, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.70 @ Stan Wawrinka vs. 2.15 @ Pedro Cachin!

STAN WAWRINKA (#60 ATP)

Stanislas Wawrinka (treizeci şi opt de ani) s-a născut la Lausanne (Elveţia) şi are reşedinţa la Stans, Nidwald (Elveţia), este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu o singură mână, măsoară în jur de 1,83m şi beneficiază de suportul antrenorului Magnus Norman! A fost la un moment dat clasat al 3-lea în lume la simplu (27/01/2014), are-n palmares şaisprezece titluri de nivel ATP World Tour şi a cucerit trei titluri de Grand Slam – Australian Open (2014), French Open (2015) şi US Open (2016). A mai fost prezent pe zgura de la Buenos Aires şi-n anii 2011 (semifinalist), 2012 (semifinalist) şi 2013 (finalist). 

● VICTORII Wawrinka vs. Cachin: nu au jucat

PEDRO CACHIN (#74 ATP)

Pedro Cachin (douăzeci şi opt de ani) s-a născut la Bell Ville (Argentina) şi are reşedinţa la Cordoba (Argentina), este jucător de mână dreaptă care execută reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,85m şi-a fost la un moment dat clasat al 48-lea în lume la simplu (07/08/2023), imediat după ce-a cucerit primul titlu de nivel ATP World Tour din carieră – pe zgura de la Gstaad (Elveţia). Şi el a mai fost prezent în trecut pe zgura turneului ATP de la Buenos Aires – 2015 şi 2016 (faza calificărilor), 2018 (primul tur) şi-n fine 2023 – faza optimilor de finală, eliminat de italianul Lorenzo Musetti (2-6 3-6). 

● VICTORII Cachin vs. Wawrinka: nu au jucat

Stan Wawrinka – Pedro Cachin: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă în care plusul de experienţă al elveţianului şi capacitea acestuia de a practica un tenis mai variat decât al adversarului (capabil să execute lovituri direct câştigătoare atât cu forehand-ul, dar mai ales cu acel backhand executat cu o singură mână – poate cel mai bun din circuit în ultimul deceniu) vor face-n cele din urmă diferenţa în favoarea acestuia, în condiţiile-n care argentinianul nu a obţinut vreo victorie-n sezonul regulat (din patru meciuri oficiale disputate la simplu). Stan Wawrinka n-a mai evoluat din data de 15/01/2024 când pierdea la limită în runda inaugurală de la Australian Open duelul cu francezul Adrian Mannarino (4-6 6-3 7-5 3-6 0-6), în timp ce sud-americanul Pedro Cachin vine după o eliminare-n primul tur de la Cordoba ATP (zgură) în faţa ibericului Albert Ramos-Vinolas (4-6 6-3 1-6 / şapte aşi expediaţi, două duble greşeli comise, serviciul cedat de patru ori, cu două break-uri realizate).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Victorie @ Stan Wawrinka
Cf
Cote
1.70
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Stan Wawrinka
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token