St. Gallen - Thun. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pe goluri pentru duelul din Elvetia Super League dintre St. Gallen si Thun.

Un duel care din punctul meu de vedere are un bun potential din punct de vedere al golurilor este cel din etapa a 3-a din Elvetia Super League dintre St. Gallen, ocupanta locului 7 al clasamentului cu 3 puncte acumulate si Thun, un loc mai sus fata de adversare sa, cu acelasi numar de puncte insa cu un golaveraj mai bun.


In cele doua meciuri disputate de la startul noului sezon, St. Gallen a obtinut o victorie surprinzatoare in meciul de debut chiar pe terenul celor de la Basel cu scorul de 1-2 iar apoi a pierdut acasa intr-un meci foarte spectaculos contra lui Sion cu scorul de 2-4. St. Gallen a mai disputat alte doua meciuri oficiale contand pentru preliminariile Europa League, fiind eliminata in urma dublei cu Sarpsborg dupa o victorie pe teren propriu, scor 2-1 si o infrangere in deplasare, scor 1-0, la mijlocul acestei saptamani.


Thun a debutat in noul sezon cu o infrangere suferita pe terenul lui Zurich, scor 2-1 iar in etapa precedenta s-a impus acasa, tot cu scorul de 2-1, impotriva celor de la Luzern.


Cred ca ambele echipe isi vor mentine forma buna aratata in ofensiva si vom avea goluri marcate de ambele parti.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide