St Etienne — Reims: ponturi Ligue 1

Acțiune

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.80 pentru aceasta infruntare din prima liga franceza.

St Etienne: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

St Etienne este pe locul de baraj in acest moment, asadar nimic nu este pierdut pentru gruparea alb-verde. Vorbim de o formatie cu traditie, iar retrogradarea ar insemna o pierdere importanta pentru fotbalul francez.

Etapa trecuta, Etienne a avut 2-0 pe terenul celor de la Nice, insa in repriza secunda jucatorii si-au pierdut concentrarea si au incasat nu mai putin de 4 goluri.

Momentan totul se joaca, inainte de ultimele 2 etape. St Stienne are 3 puncte peste Metz si 3 puncte peste Lorient, iar rezultatul de astazi ar putea clarifica una dintre situatii.

Reims: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Reims s-a salvat deja de la retrogradare si nici nu s-a apropiat de locurile europene, asadar ultimele 2 meciuri sunt lipsite de insemnatate pentru oaspeti.

Dupa victoria cu Lorient in deplasare, scor 2-1, Reims a pierdut cu acelasi scor, in fata celor de la Lens. Aceasta alternanta a evolutiilor s-a putut observa tot sezonul.

Dupa 36 de etape, alb-rosii au 10 victorii, 13 rezultate de egalitate si 13 infrangeri. Au fost scurte perioadele in care echipa a legat mai multe rezultate pozitive.

St Etienne vs Reims: Cote la pariuri şi pronostic

Reims se deplaseaza pe Stade Geoffroy Guichard fara 8 jucatori de baza. Datorita acestor absente, a lipsei de motivatie si a dorintei gazdelor de a evita retrogradarea, va invit sa mizati pe o victorie a celor de la St Etienne.

Ponturi
St Etienne castiga
Cf
Cote
1.80
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Ligue 1
Va fi acest pariu castigator?
St Etienne castiga
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token