SPR Chrobry Glogow — CSM Constanţa
Incheiat

SPR Chrobry Glogow — CSM Constanţa: pronosticuri Handbal EHF European League

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din handbal pentru meciul SPR Chrobry Glogow vs. CSM Constanţa.

Marţi seară, 21/11/2023, nu mai devreme de ora 19:45, SPR Chrobry Glogow şi CSM Constanţa vor juca în faza grupelor (Grupa H) a competiţiei EHF European League – în “Ryszarda Matuszaka” din Glogow (Polonia). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru echipe: 7.00 @ SPR Chrobry Glogow vs. 1.15 @ CSM Constanţa!

SPR CHROBRY GLOGOW (#4 în POLONIA)

SPR Chrobry Glogow nu trece deloc printr-o formă de moment bună şi (practic) nu mai are nici o şansă de a părăsi această grupă pe unul din primele două locuri, după ce n-au înregistrat vreo victorie sau vreun egal în primele trei meciuri din EHF European League! Au debutat pe terenul portughezilor de la Sporting Lisabona (20-37), apoi a venit partida de pe teren propriu cu ungurii de la Tatabanya KC (25-30) şi-n fine o nouă deplasare în “Sala Sporturilor” din Constanţa (România) pentru duelul fără istoric cu CSM-ul (18-29). Nici în campionat nu strălucesc – au pierdut cu Gwardia Opole (22-24) în 18/11/2023!

SPR Chrobry Glogow vs. CSM Constanţa: nu au jucat

CSM CONSTANŢA (#3 în ROMÂNIA)

CSM Constanţa are parte de un parcurs “de vis” în Grupa H a EHF European League, după ce-au acumulat trei victorii din trei posibile cu cele trei adversare din această grupă – au debutat pe terenul maghiarilor de la Tatabanya KC (29-24), au continuat cu un alt succes din postura de “echipa-outsider” împotriva mult mai experimentaţilor portughezi de la Sporting Lisabona (29-28) şi-au terminat turul cu un succes la scor în faţa polonezilor de la SPR Chrobry Glogow (29-18). Au ajuns la un total impresionant de opt victorii consecutive “overall” după ce-au învins cel mai recent SCM Politehnica Timişoara (33-28).

CSM Constanţa vs. SPR Chrobry Glogow: 29-18 (EHF European League | 14/11/2023)

SPR Chrobry Glogow – CSM Constanţa: Cote la pariuri şi predicţii pariuri    

Mizez pe o nouă partidă la discreţia “marinarilor” – pe tiparul meciului direct din urmă cu doar o săptămână, luand în considerare diferenţa de valoare şi de experienţă internaţională dintre cele două combatante – dar mai ales forma de moment diametral opusă în care le regăsim pe acestea! În meciul tur, elevii lui George Ionuţ Buricea au fost “mai echipă” pe teren şi au avut în poartă un Dan Lucian Vasile care a parat 16/28 (57%) din aruncările adversarilor; principalii marcatori ai partidei au fost bielorusul Mikalai Aliokhin (extremă dreapta şi cel mai bun handbalist al constănţenilor) şi sârbul Zoran Nikolic – ambii cu câte cinci reuşite – succesul fiind obţinut şi-n condiţiile-n care un alt handbalist de top al CSM-ului, goleadorul rus Vitaly Komogorov, a marcat doar trei goluri şi n-a prea fost în “apele lui”.

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din handbal şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
(AH) -4,5 goluri @ CSM Constanţa
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Handbal
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -4,5 goluri @ CSM Constanţa
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token