Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Sporting Kansas City - FC Dallas. Pontul lui IulianGGMU

0

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Sporting Kansas City si FC Dallas, la o cota de 1.44

Sporting Kansas City - FC Dallas. Pontul lui IulianGGMU

Sporting Kansas City - FC Dallas

Unul dintre meciurile cele mai importante programate sa aiba loc in acest sfarsit de saptamana se joaca la Kansas City, Sporting primeste vizita celor de la FC Dallas, incepand cu ora 04:00.


Dupa luni bune in care a stat in fruntea Conferintei de Vest, Sporting Kansas City vine acum dupa cinci meciuri consecutive in care a uitat ce inseamna sa castigi, iar acest lucru a influentat serios parcursul acesteia. Daca in etapa anterioara a pierdut spectaculos la New York, cu Red Bulls (2-3), la mijlocul saptamanii suferind un nou esec, dar de data aceasta nu exista cale de intoarcere, deoarece a fost eliminata din US Open Cup, dupa 2-4, tot in deplasare, cu Houston Dynamo. Ramane pe locul al treilea, dar diferenta fata de echipele din afara playoff-ului s-a micsorat considerabil, cinci puncte sunt acum intre ea si Minnesota United.

Echipa probabila: Tim Melia - Graham Zusi, Emiliano Amor, Graham Smith, Seth Sinovic - Ilie Sanchez, Roger Espinoza - Yohan Croizet, Felipe Gutierrez, Johnny Russell - Daniel Salloi


FC Dallas a preferat sa sacrifice US Open Cup si sa ramane angrenata 100% pe Major League Soccer, iar decizia luata de antrenorul Oscar Pareja pare sa fie rasplatita prin primul loc pe care echipa sa il ocupa in Est, cu 39 de puncte, cu trei mai multe decat Los Angeles FC, avand si un meci mai putin. Este o echipa care rar iese din relief cu ceva anume, dar faptul ca este o echipa in adevaratul sens al cuvantului, compenseaza si cu doar 32 de goluri inscrise si 23 primite, reuseste sa conduca Conferinta si cred ca se poate considera deja calificata in fazele superioare. Exista si un mare semn de intrebare asupra deplasarilor, cele trei infrangeri suferite de texani au venit in aceasta postura.

Echipa probabila: Jesse Gonzalez - Reggie Cannon, Matt Hedges, Reto Ziegler, Maynor Figueroa - Carlos Gruezo, Victor Ulloa - Michael Barrios, Roland Lamah, Tesho Akindele - Maxi Urruti


Dallas are de luat o revansa in fata lui Sporting Kansas City, aceasta a fost capatul de linie in US Open Cup, intr-un meci disputat in urma cu o luna si jumatate. Valoric vorbind este greu de inclinat balanta spre una dintre echipe, dar probabil meciul o sa fie unul alert, gazdele in ultimele patru meciuri acasa, au avut o medie de cinci goluri pe meci. Numarul de cornere a fost si el de cel putin noua in fiecare din aceste meciuri.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 8
Calcul:
-87 RON
ROI:
-4.1 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
13 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 8,5 cornere