Spezia – Sampdoria: pariul zilei Serie A

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Serie A, la o cotă de 1.80.

Runda cu numărul 17 din Serie A se încheie luni seara, când e programat meciul dintre Spezia şi Sampdoria, cu începere de la ora 21:45, pe stadionul Alberto Picco din localitate.

Spezia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Spezia este pe poziţia a 15 în clasament cu 14 puncte, loc pe care a urcat după surprinzătorul succes de la Napoli, scor 2-1.

Francezul Nzola cu 8 goluri reuşite e principalul marcator al gazdelor. Acampora,Bastoni,Capradossi,Mattielo şi Ricci sunt accidentaţi, iar Ferrer e şi el incert. Va lipsi de asemenea şi Ismaijili, suspendat după eliminarea din meciul trecut.

SPEZIA (4-3-3): Provedel- Ferrer, Terzi, Chabot, Marchizza- Estevez, Agoumé, Pobega- Gyasi, Nzola, Farias.Antrenor:Vincenzo Italiano.

Sampdoria: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sampdoria ocupă locul 11 în clasament, cu 20 puncte şi a dispus cu 2-1 de Inter Milano în etapa anterioară, punând piedică nerrazzurilor în tentativa lor de a trece pe primul loc.

Quagliarella e în continuare golgeterul Doriei, cu cele 7 reuşite de până acum. Vor lipsi cu certitudine în acest meci trei jucători, e vorba de Ferrari, Gabbiadini şi Prelec.

SAMPDORIA (4-4-2): Audero- Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello- Candreva, Thorsby, Ekdal, Jankto- Keita, Quagliarella. Antrenor: Claudio Ranieri.

Spezia - Sampdoria: Cote la pariuri şi pronostic

Cele două echipe se vor întâlni pentru prima dată în mod oficial, precedentele confruntări fiind unele amicale.Spezia şi Sampdoria vin după succese obţinute în faţa unor echipe cu pretenţii în Serie A şi cu siguranţă vor oferi o dispută pe cinste în confruntarea de pe arena Alberto Picco.Gazdele au avut confruntări disputate pe teren  propriu, în majoritatea înscriindu-se goluri, iar Doria e o echipă artăgoasă în deplasări, astfel că vă recomand să jucaţi că se vor înscrie cel puţin 3 goluri în acest meci.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.80
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
20 / 0 / 28
Calcul:
-835 RON
ROI:
-17.4 %
Pariuri:
208 / 4 / 208
Calcul:
-2 871 RON
ROI:
+1.0 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 48
20 / 0 / 28
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 422
208 / 4 / 208
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Se înscriu cel puţin 3 goluri în meci (peste 2,5 goluri)
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide