Biletul Zilei din Fotbal – 11.01.2021

Expertul Legalbet, Marco Birlan, va recomanda un combo la o cota totala de 2.40, format din 2 evenimente.

Ziua de luni ne aduce doua partide din Anglia respectiv Italia, care mie mi-au atras atentia. Va invit sa consultati ofertele caselor de pariuri de top din Romania pentru a vedea si alte dueluri atractive. Intre timp, va invit sa aruncati un ochi peste FA Cup si Serie A.  

Stockport vs West Ham

Stockport este o formatie ce evolueaza in National League, divizia a 5-a a Angliei. Vorbim asadar de o formatie sub nivelul celor din League One sau League Two, asadar West Ham nu are scuze. Ciocanarii trebuie sa se califice si cred ca vor forta din primele 90 de minute. Programul din Premier League este oricum aglomerat, iar eventuale prelungiri sau penalty-uri ar obosi jucatorii. Desi nu se vor afla in teren toti titularii, oaspetii ar trebui sa castige lejer.

Spezia vs Sampdoria

Coronavirus si accidentarile si-au spus cuvantul in ceea ce o priveste pe Spezia, care are 8 absenti din aceste cauze. Acestora li se adauga si albanezul Ismaijl, care este suspendat. In aceste conditii, Sampdoria este mare favorita in opinia mea. Oaspetii pot ataca pozitiile europene, iar pe aceasta arena nu pot pierde puncte.

Va doresc mult succes!

 

Bonus1000 RON
Pariaza
2.40
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
28 / 0 / 16
Calcul:
+412 RON
ROI:
9.4 %
Pariuri:
566 / 7 / 419
Calcul:
-6 831 RON
ROI:
+1.0 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
28 / 0 / 16
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 997
566 / 7 / 419
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
West Ham castiga / Sampdoria castiga minim o repriza
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide