Sorana Cirstea — Sloane Stephens: pronosticuri Tenis WTA French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Cirstea vs. Stephens.

Miercuri la pranz, 25/05/2022, nu mai devreme de ora 15:30, Sorana-Mihaela Cirstea si Sloane Stephens vor juca in turul al doilea al competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.68 @ Sorana-Mihaela Cirstea vs. 2.36 @ Sloane Stephens!

SORANA CIRSTEA (#26 WTA)

Are treizeci si doi de ani si multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, s-a nascut la Bucuresti (Romania) dar are resedinta la Targoviste (Romania), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,76m si beneficiaza de suportul antrenorului Adrian Cruciat! Cel mai important rezultat al carierei in cadrul unui turneu de Grand Slam l-a obtinut chiar aici pe zgura de la Roland Garros – faza sferturilor de finala (2009), cand era la inceputul carierei si le invingea pe parcurs pe frantuzoaica Alize Cornet, daneza Caroline Wozniacki, sarboaica Jelena Jankovic si pierdea la Stosur.

  • VICTORII Cirstea vs. Stephens: 5-7 6-3 6-2 (Dubai, 2013, hard outdoor)

SLOANE STEPHENS (#64 WTA)

Are douazeci si noua de ani si de asemenea experienta la nivel inalt, chiar daca a sa cariera a luat-o mult in jos in ultimele sezoane, s-a nascut si are resedinta in zona Florida (Statele Unite), este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,70m si beneficiaza de suportul antrenorului Kamau Murray! Cele mai notabile rezultate obtinute de americanca pe zgura de la Roland Garros sunt reprezentate de sfertul de finala din 2019, respectiv finala din 2018 (pierduta la Halep).

  • VICTORII Stephens vs. Cirstea: nici o victorie

Sorana Cirstea – Sloane Stephens: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de romanca, deoarece este jucatoarea mai “pe val” in acest sezon si chiar pornind de anul trecut, a avut o evolutie mai solida in runda inaugurala si consider ca suprafata de joc o avantajeaza pe conationala noastra! Sorana Cirstea a invins-o in primul tur pe experimentata nemtoaica Tatiana Maria (6-3 6-3 / nici un as expediat, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul de doua ori – oferind patru mingi de break, pe parte de retur a fructificat cinci din cele opt oportunitati de break avute), dupa doar o ora de joc, in timp ce americanca de culoare Sloane Stephens a avut parte de un duel cu mult mai complicat in compania unei alte nemtoaice, mult mai tanara si mai putin experimentata, in persoana lui Jule Niemeier (5-7 6-4 6-2 / trei asi expediati, o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de patru ori – oferind noua mingi de break, iar pe parte de retur a realizat sase break-uri), avand nevoie de aproximativ doua ore si jumatate pentru a obtine victoria. 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Sorana Cirstea
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde