Sorana Cirstea — Ons Jabeur: pronosticuri Tenis WTA Roma

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Cirstea vs. Jabeur.

Marti seara, 10/05/2022, nu mai devreme de ora 20:00, Sorana Cirstea si Ons Jabeur vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Masters Series de la Roma (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 3.55 @ Sorana Cirstea vs. 1.30 @ Ons Jabeur!

SORANA CIRSTEA (#26 WTA)

Are treizeci si doi de ani si multa experienta in spate la nivel inalt, s-a nascut in capitala Bucuresti (Romania) dar are resedinta la Targoviste (Romania), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,76m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul conationalului Adrian Cruciat pe parte de antrenorat! Are in palmares doua titluri de nivel WTA Series Tour la simplu (Tashkent, Istanbul), alte patru finale pierdute si alte cinci titluri de dublu cucerite.

  • VICTORII Cirstea vs. Jabeur: 2-6 6-3 6-0 (Doha, 2013, hard outdoor), 6-3 6-3 (Baku, 2014, hard outdoor)

ONS JABEUR (#7 WTA)

Are douazeci si sapte de ani si a izbutit sa patrunda in top ten-ul mondial dupa ce a devenit prima sportiva de origine africana care a cucerit un turneu de nivel WTA Masters Series “1000” – pe zgura de la Madrid (vs. Jessica Pegula in finala). De asemenea, pe parcursul sezonului precedent si-a trecut in palmares si primul turneu de nivel WTA – pe iarba de la Birmingham – devenind si atunci, ca si acum, prima sportiva din Africa ce izbuteste sa castige o competitie de nivel WTA Series Tour (asadar, istorie).

  • VICTORII Jabeur vs. Cirstea: nici o victorie

Sorana Cirstea – Ons Jabeur: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, nu neaparat din prisma faptului ca romanca s-a impus in precedentele doua meciuri directe – pentru ca a trecut foarte mult timp de atunci – ci pentru ca Ons Jabeur vine dupa euforia cuceririi titlului de pe zgura madrilena, acolo unde s-a acumulat multa oboseala si fizica si psihica, iar eu sunt de parere ca obiectivul tunisiencei este mai degraba o performanta notabila pe zgura de la Roland Garros, decat pe cea a Masters-ului de la Roma (a mai fost prezenta aici in 2019 – faza calificarilor – si-n 2020, eliminata in runda inaugurala). De cealalta parte, compatrioata noastra Sorana Cirstea stie ca n-are nimic de pierdut, va intra pe teren plina de incredere si de dorinta de a demonstra ca poate lupta de la egal la egal cu cea mai recenta campioana intr-o competitie importanta de simplu (mai mereu s-a mobilizat cand a infruntat adversare de top si le-a dat batai de cap acestora).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 18,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi