Soon Woo Kwon — Carlos Alcaraz: pronosticuri Tenis ATP Barcelona

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Kwon vs. Alcaraz.

Miercuri la pranz, 20/04/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Soon Woo Kwon si Carlos Alcaraz vor juca in turul al doilea al competitiei ATP World Tour de la Barcelona (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 10.50 @ Soon Woo Kwon vs. 1.05 @ Carlos Alcaraz!

SOON WOO KWON (#71 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut la Sangju (Coreea de Sud) si de la varsta de saisprezece ani s-a mutat la Seoul acolo unde are si resedinta; este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Daniel Yoo! Are in palmares un singur titlu de nivel ATP World Tour la simplu – Nur-Sultan ATP (2021, hard indoor) si-n general este un tenismen care prefera suprafetele rapide, cauta lungurile de linie cu forehand-ul si pune si “scurte”.

  • VICTORII Kwon vs. Alcaraz: nu au jucat

CARLOS ALCARAZ (#11 ATP)

Are doar optsprezece ani si-l depasesc doar 65 puncte de o borna istorica pentru un tenismen de varsta lui si anume patrunderea in top-ten-ul mondial la simplu! S-a nascut la El Palmar – Murcia (Spania) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul fostului idol al tribunelor – compatriotul Juan Carlos Ferrero! A mai fost prezent pe zgura de la ATP Barcelona in 2019 (faza calificarilor) si-n 2021 (runda inaugurala).

  • VICTORII Alcaraz vs. Kwon: nu au jucat

Soon Woo Kwon – Carlos Alcaraz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care ibericul va dicta ritmul punctelor si cel mai probabil se va impune in minim de seturi, dar totodata consider ca asiaticul isi poate trece in cont un minim de sase game-uri, luand in considerare evolutiile avute in ultima perioada in fata unor adversari – la fel – mai bine cotati pe hartie! Soon Woo Kwon l-a invins in runda inaugurala de la ATP Barcelona pe francezul Benoit Paire (6-4 6-4 / si-a cedat serviciul o singura data, avand o eficienta de 75% la punctele adjudecate cu prima minge de serviciu, iar pe retur a fructificat trei din totalul celor opt oportunitati de break avute la dispozitie),   iar in urma cu aproximativ doua saptamani pierdea duelul cu spaniolul Bernabe Zapata Miralles (7-6 4-6 2-6) de pe zgura Masters-ului de la Monte Carlo. De cealalta parte, pentru Carlos Alcaraz a venit reculul evolutiilor foarte bune pe care le-a avut pe hardurile outdoor de la Indian Wells & Miami Open si a pierdut oarecum surprinzator meciul cu americanul Sebastian Korda (6-7 7-6 3-6 / si-a cedat serviciul de sapte ori, din zece mingi de break oferite) din turul al doilea al Masters-ului de la Monte Carlo.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 5,5 game-uri în meci @ Soon Woo Kwon
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi