Sofia Kenin — Carol Zhao
Incheiat

Sofia Kenin — Carol Zhao: pronosticuri Tenis Guadalajara

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Kenin vs. Zhao.

Marţi dimineaţă, 19/09/2023, nu mai devreme de ora 01:30, Sofia Kenin şi Carol Zhao vor juca în runda inaugurală de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Guadalajara (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.10 @ Sofia Kenin vs. 6.70 @ Carol Zhao!

SOFIA KENIN (#53 WTA)

Împlineşte peste mai putin de doua luni varsta de douazeci şi cinci de ani, s-a nascut la Moscova (Rusia) din parinti ruşi – dar aceştia s-au mutat ulterior in Statele Unite, acolo unde Sofia Kenin s-a apucat de acest sport pe cand avea doar cinci primaveri in Broward County, Florida sub indrumarea antrenorului Rick Macci – care a comparat-o inca de mica pe americanca cu Martina Hingis (ca stil de joc adoptat). Anul #2020 a fost cel mai bun din cariera ei, deoarece este anul in care a cucerit Grand Slam-ul de la Australian Open (hard outdoor), a facut finala apoi la Roland Garros (zgură), ajungând a #4-a în lume! 

● VICTORII Kenin vs. Zhao: nu au jucat

CAROL ZHAO (#242 WTA)

Are douazeci şi opt de ani, dar mai deloc experienta-n spate la nivel WTA Series Tour – fiind cel mai sus clasata a #131-a in lume la simplu (25/06/2018); s-a nascut la Chongqing (China) din parinti asiatici, care au emigrat ulterior in Canada – unde are şi reşedinta, la Richmond Hill – Ontario! N-a trecut vreodata de runda inaugurala a unui turneu de Grand Slam şi evolueaza cu preponderenta la nivel ITF Series Tour. Este jucatoare de mana dreapta care executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,68m şi-n sezonul regulat a facut “optimi” la s-Hertogenbosch şi s-a calificat pe tabloul principal de la Wimbledon! 

● VICTORII Zhao vs. Kenin: nu au jucat

Sofia Kenin – Carol Zhao: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida-n care (in mod evident) americanca va fi cea care va dicta ritmul schimburilor de mingi, avand un evident plus de valoare şi mai ales de experienta la acest nivel – dar sunt de parere ca asiatico-canadianca işi poate trece-n cont un minim de cinci game-uri, pentru ca a evoluat deja in doua meciuri de calificari aici la Guadalajara WTA (adaptandu-se la conditiile şi suprafata de joc). Mai mult decat atat, Sofia Kenin a acumulat destul de multa oboseala dupa ce saptamana trecuta a fost prezenta pe hardul outdoor al turneului WTA de la San Diego – acolo unde a ajuns pana-n finala competitiei de simplu, pe care a pierdut-o in set decisiv in fata cehoaicei Barbora Krejcikova (4-6 6-2 4-6). De cealalta parte, Carol Zhao a trecut in faza calificarilor turneului mexican de “dublista” australianca Ellen Perez (6-4 6-4 / nu şi-a cedat deloc serviciul, realizand doua break-uri pe parte de retur) şi de americanca Raveena Kingsley (7-5 6-3 / şi-a cedat serviciul de doua ori, realizand un total de cinci break-uri pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!
Ponturi
Sofia Kenin & peste 16,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Sofia Kenin & peste 16,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token