Slovacia vs Polonia
Incheiat

Slovacia vs Polonia: ponturi și pronosticuri hochei pe gheață Mondial 15.05.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață de la Campionatul Mondial, la o cotă de 1.80.

Miercuri, cu începere de la ora 21:20, Slovacia și Polonia vor fi rivale în cadrul unei partide din cadrul Grupei B de la Campionatul Mondial.

Slovacia

  • A debutat cu un meci împotriva Germaniei, iar meciul a fost doar spectaculos și atât. În rest, naționala slovacă a pierdut cu 4-6, dar și-a învățat bine lecția.
  • Au urmat alte două meciuri mult mai bine abordate și drept urmare a ajuns la cinci puncte în clasamentul Grupei B, cu 4 mai puține decât liderul Suedia.
  • A învins prima oară Kazahstan, scor 6-2, însă succesul împotriva echipei naționale a Statelor Unite ale Americii a însemnat o adevărată performanță. A fost 5-4, dar după prelungiri, asta datorită golului pe care Kelemen l-a înscris în minutul 4 al prelungirilor.

Echipă probabilă:

Hlavaj – Ceresnak, Fehervary – Slafkovsky, Hrivik, Cehlarik

Antrenor: Ramsay C.

Polonia

  • Dacă Slovacia și-a depus candidatura la sferturile de finală ale Campionatului Mondial de hochei pe gheață, Polonia speră doar să nu încheie grupele pe ultima poziție.
  • Este una dintre formațiile care n-au reușit să se impună în cele trei dueluri deja disputate, dar a acumulat un punct. Acesta a venit după eșecul venit în prelungirile meciului cu Letonia. A fost 4-4 la finalul celor trei reprize.
  • Au urmat duelurile cu Suedia (1-5) și cel din urmă cu o zi. Franța a fost net superioară și drept urmare, Polonia a mai suferit un eșec, 2-4. Se află pe ultima poziție a Grupei B. cu 1 punct.

Echipă probabilă:

Murray – Kolusz, Wanacki – Wronka, Paslut, Zygmunt

Antrenor: Kalaber R.

Slovacia - Polonia: cote la pariuri și pronosticuri

Diferența semnificativă dintre cele două echipe anunță un meci pe care Slovacia n-are voie să-l piardă. Din contră, aștept un duel controlat în totalitate de ea și la final să avem parte de minimum șase reușite. Apărarea poloneză permite înscrierea golurilor pe bandă rulantă.

Prin intermediul Legalbet.ro descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
Peste 6.5 goluri
Cf
Cote
1.80
Ponturi pentru Hochei
Va fi acest pariu castigator?
Peste 6.5 goluri
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token