Slovacia — Kazakhstan: ponturi la pariuri Liga Națiunilor

Acțiune

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Slovacia - Kazakhstan, din Liga Națiunilor.

Duel între primele două clasate din grupa 3 a Ligii C din UEFA Nations League. Gazdele pleacă din postura de mari favoriți, însă au demonstrat în trecutul recent că pot să facă surprize extrem de neplăcute. 

Slovacia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Slovacia a început actuala ediție de Liga Națiunilor cu un succes contra Belarusului, 1-0, în deplasare. Trebuie spus, totuși, că, deși partida a figurat drept una jucată "afară", aceasta s-a disputat în Serbia, la Novi Sad, din cauza climatului geo-politic existent.

După retrogradarea rușinoasă în liga a treia a Ligii Națiunilor, băieții lui Stefan Tarkovic au obiectiv declarat promovarea și, judecând după adversarii din grupă, aceasta ar trebui să fie o formalitate. În ultimul an și jumătate, Hamsik&Co au fost de nerecunoscut, reușind doar 2 victorii și pierzând de nu mai puțin de 7 ori în liga a 2-a valorică a competiției și în preliminariile pentru CM. Totuși, trebuie spus că vorbim de adversari de cu totul alt calibru, astfel că s-ar putea ca rezultatele amintite să nu aibă mare legătură cu ceea se va întâmpla acum, mai ales că în joc e și orgoliul unor fotbaliști importanți, precum Skriniar, Pekarik, Duda sau Weiss.

Slovacia l-a pierdut între timp pe Hamsik, care și-a anunțat retragerea definitivă de la națională în mai, însă acest lucru nu ar trebui să conteze foarte mult în economia grupei. Cum Kazakhstan a câștigat primul său meci, duelul de luni va fi unul pentru șefia grupei, iar premisele sunt favorabile pentru gazde. Asta pentru că Slovacia - clasată pe locul 45 în ierarhia FIFA - nu a pierdut niciodată în fața unui adversar situat în afara top 100 în clasamentul forului mondial, așa cum este Kazakhstan în acest moment.

În absența lui Hamsik, Ondrej Duda e probabil cel mai influent jucător al gazdelor de luni, cel puțin de la mijloc în sus. Naționala e neînvinsă în 7 din ultimele 8 partide în care mijlocașul ofensiv a marcat (6 victorii, 1 egal). 

Kazakhstan: forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Poziționată pe locul 125 în clasamentul FIFA, Kazakhstan vine după un succes mare, 2-0 cu Azerbaijan, abia a 3-a victorie din istoria participărilor în UEFA Nations League. În ultimele 4 meciuri jucate, oaspeții de luni nu au cunoscut înfrângerea, impunându-se de 3 ori, dar trebuie menționat că de fiecare dată au avut adversari de o valoare îndoielnică. Ca atare, succesele contra naționalelor Tajikistanului, Moldovei sau Azerbaijanului nu ar trebui să însemne foarte mult când în față ai o formație precum Slovacia, ajunsă mai degrabă circumstanțial să evolueze la un nivel atât de scăzut.

Magomed Adiev, selecționerul Kazakhstanului e conștient că partida următoare se va juca într-un cu totul alt registru și a etichetat deplasarea de la Trnava drept "extrem de dificilă, în care trebuie schimbate multe lucruri pentru a avea șanse reale". El a făcut referire și la prima repriză a partidei de vineri, cu Azerbaijan, în care a admis că formația sa a jucat extrem de modest.

Cu un singur succes în deplasare în ultimele 9 partide (3 egaluri, 5 înfrângeri), Kazakhstan va dori probabil să joace la egal, însă e greu de crezut că se va putea întoarce cu un punct din Slovacia.

Abat Aymbetov a fost eroul oaspeților de luni în ultima partidă, marcând o dublă, iar atacantul va spera să își mențină forma excelentă și în duelul direct cu Skriniar. Totuși, trebuie semnalat faptul că, exceptând partida de vineri, în ultimele 4 meciuri în care Aymbetov a punctat pentru națională, Kazakhstan a pierdut. 

Slovacia - Kazakhstan: Cote la pariuri și pronostic 

Nouă din ultimele 12 partide internaționale jucate de Slovacia au avut un lucru în comun: o singură echipă a punctat pe tabela de marcaj. E foarte posibil să se întâmple asta și acum, în contextul în care Kazakhstan va veni cu o partitură bine învățată: să se apere cât mai exact și să nu ofere spații.

Oaspeții vor propune un meci extrem de tacticizat, dar credem că Slovacia are suficientă calitate încât să îi deschidă și să își treacă în cont victoria. În momentul în care e în dezavantaj, Kazakhstan își pierde de cele mai multe ori reperele, neștiind cum să revină în meciuri. În consecință, anticipăm un succes la handicap al gazdelor, bazându-ne pe diferența de valoare, dar și pe ineficiența atacanților lui Adiev în fața porților adverse. O victorie la două goluri a Slovaciei are o cotă destul de motivantă: 1,78, la 888sport.ro.

Predicție: Slovacia H(0-1).

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

Ponturi
Slovacia H(0-1)
Cf
Cote
1.78
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Liga Națiunilor
Va fi acest pariu castigator?
Slovacia H(0-1)
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token