Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Stephens vs. Wang.
Vineri, 21/05/2021, nu mai devreme de ora 16:30, Sloane Stephens si Qiang Wang vor juca in penultimul act al turneului WTA de la Parma (Italia, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.47 @ Sloane Stephens vs. 2.70 @ Qiang Wang!
SLOANE STEPHENS (#65 WTA)
Are doar douazeci si opt de ani si inca multe de aratat in tenisul mare, chiar daca in ultimele doua-trei sezoane n-a mai fost cea care ajungea sa fie a 3-a in lume la simplu si-si trecea in palmares US Open-ul! Este jucatoare de mana dreapta, executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,70m si momentan nu beneficiaza de suportul vreunui antrenor. Aceasta semifinala de pe zgura de la WTA Parma este cea mai importanta performanta a americancei din sezonul regulat si sigur va fi motivata!
VICTORII Stephens vs. Wang: nici o victorie
QIANG WANG (#48 WTA)
Tot din aceeasi generatie, are douazeci si noua de ani, a fost la un moment dat a 12-a in lume la simplu, are in palmares doua titluri de nivel WTA la simplu, iar aceasta semifinala de la WTA Praga reprezinta cea mai importanta performanta din cariera asiaticei pe o suprafata lenta precum e zgura! Jucatoare de mana dreapta, executa de asemenea backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,72m si analizand-o indeaproape putem observa ca poseda un serviciu bun si se deplaseaza excelent in teren.
VICTORII Wang vs. Stephens: 6-3 6-3 (Australian Open, 2016, hard outdoor), 6-2 6-2 (Wuhan, 2017, hard outdoor)
Sloane Stephens – Qiang Wang: Cote la pariuri si predictii pariuri
Au trecut multi ani de la precedentele doua meciuri directe dintre Stephens si Wang, iar eu pot sa va afirm ca am urmarit acele partide si scorurile sunt oarecum mincinoase, deoarece echilibrul a fost unul mult mai pronuntat; diferenta a fost facuta la capacitatea asiaticei de a fructifica mingile de break pe care le-a avut la dispozitie, lucru de care americanca n-a fost capabila, practic n-a gestionat corect acele momente: spre exemplu, la Australian Open, chinezoaica a fructificat 5/11 oportunitati de break, spre deosebire de cele 2/14 ale americancei – iar ulterior, pe asfaltul de la Wuhan, scenariul s-a repetat si chinezoaica din nou a fructificat 4/12 mingi de break, spre deosebire de 0/9 de partea americancei. De aceasta data vad un echilibru chiar mai mare, deoarece partida se disputa pe o suprafata de uzura precum zgura, unde schimburile de mingi se prelungesc, serviciul nu mai are aceeasi intensitate si efectiv trebuie sa muncesti si sa alergi si sa lupti pentru fiecare punct in parte!