Siena - Catania. Pontul lui Nica

Tipsterul Legalbet Nica se așteaptă la un meci cu puține goluri în această dispută pentru accederea în Serie B și ne propune un pariu cu o cotă de 1,57.

Siena și Catania se vor întâlni joi, 6 iunie, de la ora 21.45, pe stadionul ”Artemio Franchi”, în semifinalele play-off-ului de promovare din liga a treia în liga a doua italiană. Această confruntare din Serie C se dispută după sistemul tur-retur, iar aceasta va fi prima manșă.


La finele sezonului regulat, Siena a acumulat 67 de puncte și s-a clasat pe locul doi în seria din care a făcut parte, după Livorno, care a promovat direct în Serie B. În play-off, Siena a intrat în faza sferturilor, grație locului bun ocupat în campionat și a eliminat formația Reggiana, după 2-1 acasă și 1-2 în deplasare. Chiar dacă scorul a fost egal, nu s-au jucat prelungiri deoarece criteriile de calificare au fost punctele și golaverajul din sezonul regulat.


Siena este o formație care în general atunci când joacă acasă joacă tacticizat, iar în meciurile respective nu se înscriu multe goluri. În 8 din ultimele 9 partide jucate pe propria arenă, nu s-au marcat mai mult de 2 goluri. Excepția este chiar ultima întâlnire din play-off.


Rezultatele din ultimele 9 meciuri jucate acasă de Siena:

5b16c3c73fdbb_1528218567.jpg


Catania a acumulat 70 de puncte la sfârșitul sezonului, încheind tot pe poziția a doua a clasamentului, în spatele liderei Lecce care a promovat direct. Ca și adversara ei de miercuri, Catania a intrat în play-off direct în sferturi, unde a eliminat după o dublă manșă formația FeralpiSalo, după un 1-1 în deplasare și o victorie cu 2-0 în returul de pe 3 iunie de acasă.


Observăm așadar că în precedentele două partide ale Cataniei nu s-au marcat mai mult de două goluri. Având în vedere că vom avea de-a face cu încă o confruntare tur-retur, nu cred că vom avea parte de prea multe reușite și mă aștept la un meci cu o evoluție prudentă a ambelor formații și goluri puține.


 


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Sub 2,5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide