Shamrock Rovers — Hibernians: ponturi preliminarii UEFA Champions League

Acțiune

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.50 pentru aceasta partida din preliminariile UEFA Champions League.

Shamrock: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Shamrock Rovers este campioana Irlandei in exercitiu, care se pregateste de un nou titlu. Echipa nu are adversar in Premier Division.

In actuala stagiune, gazdele se afla la 10 puncte deasupra celor de la Dundalk. Este adevarat, vorbim de doua meciuri in plus, insa chiar si asa Shamrock este principala favorita la titlu.

Etapa trecuta, alb-verzii au invins-o pe Finn Harps in deplasare, cu scorul de 1-0. Nu mai putin de 37 de goluri au inscris cei de la Shamrock in 23 de etape.

Hibernians: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Hibernians provine dintr-un fotbal net inferior, chiar anonim la nivel de performante in Europa – cel maltez.

Oaspetii au terminat pe primul loc in Premier League din Malta, cu 54 de puncte. Floriana a fost urmatoarea, la 3 puncte distanta.

In amicale, Hibernians le-a intalnit pe Floriana si Gzira. Echipa a pierdut cu scorul de 1-2 si a remiazt apoi cu 2-2. Ultima victorie a oaspetilor a avut loc pe data de 1 Mai, 3-1 acasa cu Birkirkara.

Shamrock vs Hibernians: Cote la pariuri şi pronostic

Nu se pune problema in privinta echipei ce se va califica. Vorbim de doua tari complet diferite la nivel fotbalistic, atat pentru cluburi, cat si pentru nationala.

Tinand cont de faptul ca Shamrock se concentreaza si pe campionat, ma astept sa castige lejer astazi, pentru ca titularii sa primeasca o pauza in returul din Malta.

Ponturi
Shamrock Rovers castiga & peste 1.5 goluri
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Champions League
Va fi acest pariu castigator?
Shamrock Rovers castiga & peste 1.5 goluri
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token