Serena Williams — Emma Răducanu: pronosticuri Tenis WTA Cincinnati

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Williams vs. Răducanu.

Miercuri dimineaţă, 17/08/2022, nu mai devreme de ora 02:00, Serena Williams si Emma Răducanu vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Masters Tour de la Cincinnati (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.18 @ Serena Williams vs. 1.69 @ Emma Răducanu!

SERENA WILLIAMS (#612 WTA)

Ajunsa la onorabila varsta de patruzeci de ani, legendara tenismena americanca – cea mai titrata din istoria “sportului alb” – a declarat ca se va retrage oficial din activitate dupa Grand Slam-ul de la US Open, dorind sa se axeze mai mult pe rolul de mama si pe alte afaceri pe care le-a dezvoltat in ultima perioada! Detinatoare a nu mai putin de #23 titluri de Grand Slam, revine pe hardul outdoor al Masters-ului de la Cincinnati – competitie pe care a castigat-o in doua randuri (2014, 2015).

  • VICTORII Williams vs. Răducanu: nu au jucat

EMMA RĂDUCANU (#13 WTA)

Cap de serie numarul #10 in cadrul Masters-ului de la Cincinnati, britanica a avut numai cuvinte de lauda pentru adversara pe care o va intalni, declarand ca Serena Williams a fost mereu o adevarata sursa de inspiratie pentru ea! N-a mai fost prezenta niciodata pe hardul outdoor al turneului mentionat mai devreme, astfel ca acest aspect devine extrem de important in vederea posibilitatii de a acumula puncte importante si-n contextul in care urmeaza Grand Slam-ul de la US Open, unde este campioana en-titre si are o misiune de-a dreptul imposibila de a-si apara titlul, forma de moment nefiind una satisfacatoare.

  • VICTORII Răducanu vs. Williams: nu au jucat

Serena Williams – Emma Răducanu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu game-uri multe, in conditiile in care emotii vor fi de ambele parti – pentru americanca deoarece, asa cum a declarat, a inceput “numaratoarea inversa” (in vederea retragerii din activitate), iar pentru britanica deoarece debuteaza in cadrul acestui turneu si intalneste o adversara care castiga Grand Slam-uri cand ea nici macar nu era nascuta – mai exact, in anul #2002, Serena Williams isi trecea in cont (la simplu) titlurile de la French Open (zgura), Wimbledon (iarba), US Open (hard outdoor). Americanca a fost prezenta saptamana trecuta la Masters-ul de la Toronto, acolo unde a invins-o pe iberica Nuria Parrizas-Diaz (6-3 6-4 / şapte aşi expediati, si-a cedat serviciul o singura data) si a luptat frumos in duelul din turul al doilea cu elvetianca Belinda Bencic (2-6 4-6 / şase aşi expediati, si-a cedat serviciul de trei ori). De cealalta parte, Emma Răducanu vine aici dupa un sfert de finala disputat la Washington WTA si o infrangere suferita in runda inaugurala de la “Rogers Cup” in fata italiencei Camila Giorgi (6-7 2-6 / un as expediat, si-a cedat serviciul de şase ori).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 5 / 45
Calcul:
-977 RON
ROI:
-10.3 %
Pariuri:
1086 / 85 / 846
Calcul:
-7 085 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 95
45 / 5 / 45
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2018
1086 / 85 / 846
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi