Serbia — Norvegia: ponturi Nations League

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.43 pentru aceasta partida din grupele Nations League.

Serbia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Serbia a reusit sa se califice la Cupa Mondiala, dupa ce a dat lovitura in Portugalia, chiar in ultima etapa a preliminariilor.

Sarbii s-au impus atunci in fata lusitanilor si i-au trimis pe Ronaldo & co. la baraj. Pana la turneul final din Qatar, vecinii Romaniei isi fac incalzirea cu Nations League, intr-o grupa foarte dificila – cu Norvegia, Slovenia si Suedia.

Anul 2022 a inceput pentru Serbia cu un succes in amicalul contra Ungariei si a continuat cu un esec, intr-o alta partida de pregatire, cu Danemarca.

Norvegia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Din pacate, Erling Haaland trebuie sa mai astepte inca 4 ani, pentru a-si putea face debutul la o Cupa Mondiala.

Eliminarea Norvegiei in preliminarii reprezinta o pierdere importanta pentru fotbalul mondial, deoarece Haaland este unul din jucatorii cei mai apreciati in momentul de fata – mai ales dupa transferul la Manchester City.

Norvegienii au aratat foarte bine in cele doua amicale disputate in acest an. Scandinavii au trecut de Slovacia cu scorul de 2-0 si de Armenia cu 9-0.

Serbia vs Norvegia: Cote la pariuri şi pronostic

Atat timp cat in teren se afla Erling Haaland si Martin Odegaard, Norvegia este capabila sa puna probleme in ofensiva aproape oricarei nationale din Europa.

Serbia insa il are pe faza ofensiva pe golgheterul Mitrovic, care a impresionat in Championship. Alaturi de el este Dusan Tadic si proaspatul castigator de Champions League – Luka Jovic.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
38 / 0 / 37
Calcul:
-1 102 RON
ROI:
-14.7 %
Pariuri:
1063 / 14 / 760
Calcul:
-8 015 RON
ROI:
-4.4 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 75
38 / 0 / 37
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1842
1063 / 14 / 760
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 1.5 goluri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Serbia — Norvegia

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii