Sebastian Korda — Richard Gasquet: pronosticuri Tenis ATP French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Korda vs. Gasquet.

Miercuri la pranz, 25/05/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Sebastian Korda si Richard Gasquet vor juca in turul al doilea al competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.43 @ Sebastian Korda vs. 2.86 @ Richard Gasquet!

SEBASTIAN KORDA (#30 ATP)

Are doar douazeci si unu de ani, s-a nascut si are resedinta la Bradenton – Florida (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,96m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul tatalui sau pe parte de antrenorat (Petr Korda). N-a adunat rezultate notabile pana acum la nivel de Grand Slam-uri, cel mai bun rezultat al sau pe zgura de la Roland Garros fiind faza optimilor de finala pe care a atins-o chiar la debutul sau in turneu (2020).

  • VICTORII Korda vs. Gasquet: nu au jucat

RICHARD GASQUET (#70 ATP)

Va implini peste aproximativ o luna varsta de treizeci si sase de ani, are o vasta experienta in spate la cel mai inalt nivel si este prezent pe zgura de la French Open pentru a nouasprezecea oara (mereu a fost pe tabloul principal, cel mai notabil rezultat fiind sfertul de finala disputat in anul 2016, pierdut la Andy Murray pe vremea aia). Au trecut doua decenii de cand debuta ca tenismen profesionist in circuitul masculin, este un jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Julien Cassaigne!

  • VICTORII Gasquet vs. Korda: nu au jucat

Sebastian Korda – Richard Gasquet: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care veteranul francez se va auto-depasi, isi va trece in cont minim doua seturi si va atenta serios la victorie, sustinut frenetic mai mult ca sigur si de publicul aflat pe arena la ora meciului (ieri, alti doi veterani francezi s-au auto-depasit, impinsi de la spate de public – Tsonga si Gilles Simon). Sebastian Korda n-are experienta si nu se simte chiar in largul lui pe zgura, iar in runda inaugurala a trecut destul de greu de australianul John Millman (6-1 7-5 7-6 / doua ore si jumatate de joc, opt asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul de doua ori – oferind sapte mingi de break, pe parte de retur a fructificat sase din cele douasprezece oportunitati de break avute), acelasi tenismen pe care francezul il invingea saptamana trecuta pe zgura de la ATP Geneva cu un scor mult mai clar (6-3 6-1). De cealalta parte, Richard Gasquet s-a impus fara probleme si fara set cedat in duelul avut in primul tur cu sud-africanul Lloyd George Harris (6-1 6-3 6-4 / aproape doua ore de joc, trei asi expediati, doua duble greseli comise, nu si-a cedat serviciul, fructificand cinci din douasprezece oportunitati de break).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 4 / 53
Calcul:
-683 RON
ROI:
-6.4 %
Pariuri:
1402 / 103 / 1107
Calcul:
-4 765 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
49 / 4 / 53
Calcul:
ROI: -6.4 %
Pariuri: 2619
1402 / 103 / 1107
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) +1,5 seturi @ Richard Gasquet
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi