Sebastian Korda — Carlos Alcaraz: pronosticuri Tenis ATP French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Korda vs. Alcaraz.

Vineri seara, 27/05/2022, nu mai devreme de ora 21:45, Sebastian Korda si Carlos Alcaraz vor juca in turul al treilea al competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 5.00 @ Sebastian Korda vs. 1.17 @ Carlos Alcaraz!

SEBASTIAN KORDA (#30 ATP)

Are ocazia sa-si egaleze cel mai bun rezultat al carierei pe zgura de la French Open – faza optimilor de finala atinsa in anul 2020 chiar la debutul lui pe zgura pariziana, cand a pornit din calificari si avea sa fie eliminat de ibericul Rafael Nadal! Chiar daca la baza este un tenismen de suprafete rapide, singurul titlu de nivel ATP World Tour cucerit de tenismenul american a venit pe zgura de la Parma (2021). Sezonul regulat este cel in care Sebastian Korda a adunat cele mai multe victorii pe zgura din cariera – opt succesuri si cinci infrangeri pe jucatorul din Statele Unite, semifinalist pe zgura de la ATP Estoril.

  • VICTORII Korda vs. Alcaraz: 7-6 6-7 6-3 (Monte Carlo, 2020, zgura)

CARLOS ALCARAZ (#6 ATP)

Are doar nouasprezece ani, dar deja a devenit un fenomen in lumea tenisului si este vazut de specialisti ca fiind “urmatorul Rafael Nadal”. De cand a inceput parteneriatul cu conationalul Juan Carlos Ferrero, cariera ibericului a luat-o tot in sus: a cucerit cinci titluri de nivel ATP World Tour (patru din ele pe parcursul acestui sezon), a reusit sa fie combativ si pe alta suprafata decat zgura si poate cea mai importanta performanta – faptul ca si-a facut loc printre primii zece tenismeni ai lumii la simplu. Carlos Alcaraz Garfia n-a trecut niciodata de turul al treilea la Roland Garros (am asista la o alta premiera).

  • VICTORII Alcaraz vs. Korda: 4-3 4-2 4-2 (Next Gen ATP Finals, 2021, hard indoor)

Sebastian Korda – Carlos Alcaraz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida la fel de echilibrata precum au fost precedentele doua meciuri directe dintre cei doi combatanti, deoarece diferenta valorica nu este atat de mare precum ne imaginam, chiar daca spaniolul este jucatorul “pe val” – si americanul are calitati indiscutabile! Sebastian Korda i-a eliminat in precedentele doua runde, fara sa cedeze set, pe australianul John Millman (6-1 7-5 7-6 / si-a cedat serviciul de doua ori) si pe experimentatul francez Richard Gasquet (7-6 6-3 6-3 / si-a cedat serviciul de doua ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, ibericul Carlos Alcaraz a avut un start facil cu Juan Ignacio Londero (6-4 6-2 6-0 / nu si-a cedat serviciul), dar a fost la un pas de eliminare in meciul-maraton contra conationalului Albert Ramos-Vinolas (6-1 6-7 5-7 7-6 6-4 / peste patru ore si jumatate de joc, si-a cedat serviciul de sase ori, realizand opt break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 32,5 game-uri în meci
100%
2 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 2

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde