Sebastian Baez — Emil Ruusuvuori: pronosticuri Tenis ATP Roma

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Baez vs. Ruusuvuori.

Duminica la pranz, 08/05/2022, nu mai devreme de ora 15:00, Sebastian Baez si Emil Ruusuvuori vor juca in ultima runda a calificarilor competitiei ATP Masters Series de la Roma (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 1.34 @ Sebastian Baez vs. 3.30 @ Emil Ruusuvuori!

SEBASTIAN BAEZ (#40 ATP)

Are doar douazeci si unu de ani si inca mult potential de se dezvolta, de a creste si de a urca in ierarhia mondiala de simplu, s-a nascut si are resedinta la Buenos Aires (Argentina), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,70m si beneficiaza de suportul antrenorului Sebastian Gutierrez! Trece prin cea mai buna perioada a carierei si recent si-a trecut in palmares si primul titlu de nivel ATP World Tour, pe zgura de la Estoril (Portugalia); anterior, tot in sezonul regulat, mai disputase o finala si pe zgura de la ATP Santiago (pierduta la Pedro Martinez).

  • VICTORII Baez vs. Ruusuvuori: nici o victorie

EMIL RUUSUVUORI (#59 ATP)

Are douazeci si trei de ani si ceva mai multa experienta in spate, trece de asemenea prin cea mai buna perioada a carierei si pe parcursul sezonului regulat si-a trecut de asemenea in palmares prima lui finala de simplu la nivel ATP World Tour, pe hardul outdoor de la Pune (India), s-a nascut si are resedinta la Helsinki (Finlanda), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorului Federico Ricci!

  • VICTORII Ruusuvuori vs. Baez: 7-6 6-1 (Melbourne Summer Set, 2022, hard outdoor)

Sebastian Baez – Emil Ruusuvuori: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de sud-american, luand in considerare in special forma de moment excelenta in care-l regasim pe acesta, dar si faptul ca partida se va desfasura pe zgura, o suprafata cu care argentinianul este cu mult mai familiarizat decat finlandezul! Sebastian Baez l-a invins in primul tur al calificarilor pe zgura Masters-ului de la Roma pe sud-koreanul Soon Woo Kwon (6-4 6-4 / si-a cedat serviciul o singura data, fructificand trei din totalul celor zece oportunitati de break avute pe parte de retur), ajungand astfel la sase victorii consecutive pe zgura, in timp ce Emil Ruusuvuori a avut mari batai de cap cu al #460-lea tenismen al lumii – italianul Giovanni Fonio (6-4 6-7 6-3 / si-a cedat serviciul de trei ori, oferindu-i sapte mingi de break adversarului – pe parte de retur si-a procurat unsprezece oportunitati de break, izbutind in cele din urma sa fructifice sase dintre ele).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
60 / 2 / 42
Calcul:
-454 RON
ROI:
-4.4 %
Pariuri:
828 / 64 / 630
Calcul:
-4 910 RON
ROI:
-3.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
60 / 2 / 42
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1523
828 / 64 / 630
Calcul
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Primul set şi meciul @ Sebastian Baez

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii