Seattle Storm — Washington Mystics: ponturi WNBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Seattle Storm - Washington Mystics, din WNBA.

Vineri dimineata, de la ora 05:00, in “Climate Pledge Arena”, avem meciul Seattle Storm - Washington Mystics, din WNBA.

Seattle Storm - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Seattle Storm a inregistrat patru victorii in ultimele cinci partide, toate jucate in deplasare. La ultima disputa, Storm s-au impus la New York Liberty, 81-72. Williams a avut cea mai buna prestatie din sezon, cu 23 de puncte, 9 recuperari si 3 pase, Stewart a inregistrat 18 puncte, 9 recuperari si 2 pase, pentru ca Bird sa ajute cu 11 puncte, 4 pase si 3 recuperari. A fost ultima vizita pentru legendara jucatoare la NY, Sue urmand sa se retraga la sfarsitul stagiunii. Seattle e pe locul secund in Vest, cu 10W - 6L.

Washington Mystics - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Washington Mystics au pierdut la limita in deplasarea de la Los Angeles Sparks, 82-84. Mystics chiar au avut ocazia sa egaleze si sa trimita meciul in prelungiri, insa Cloud a ratat ultimele doua libere. Atkins a bifat 22 de puncte, 3 recuperari, Hines-Allen a contribuit cu 17 puncte, 8 recuperari si 3 pase, iar Cloud a incheiat seara cu 13 puncte, 13 pase si 3 recuperari. Natasha a fost singura de la Washington care a ratat vreo libera in aceasta confruntare. Mystics sunt pe locul 3 in Est, cu 11W - 8L.

Seattle Storm - Washington Mystics: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Desi Mystics au avut 17 mingi pierdut in meciul cu Sparks, Washington ramane una dintre primele trei echipe din liga in ceea ce priveste numarul redus de turnoveruri. Seattle se afla si ea in acest top 3. Asadar, doua ofensive care stiu cum sa incheie fazele. Stewart e cea mai buna marcatoare din liga, cu 21.8 puncte, iar acesta e un test foarte bun, atat pentru ea, cat si pentru formatia sa.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 12
Calcul:
-672 RON
ROI:
-35.4 %
Pariuri:
1297 / 45 / 937
Calcul:
-490 RON
ROI:
-0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
7 / 0 / 12
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 2284
1297 / 45 / 937
Calcul
ROI: -0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Stewart peste 21,5 puncte

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii