Scotia — Cehia: ponturi fotbal Campionatul European

Scotia revine la un European dupa o absenta de 15 si intalneste o formatie care nu a ratat prezenta la un astfel de turneu.

Luni, incepand cu ora 16:00, in prima etapa din cadrul Grupei D de la Campionatul European de Fotbal, Scotia si Cehia se intalnesc pe Hampden Park.

Scotia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Vom continua sa jucam toti pentru unul, cel putin in meciurile de pe Hampden Park” – Steve Clark, selectionerul Scotiei.

Calificata pentru a treia oara in istorie la un Campionatul European, selectionata de fotbal a Scotiei a reusit sa revina la un astfel de turneu dupa o pauza de 15 ani. In 1996 participa la EURO si termina cu o victorie de fiecare data, insuficienta pentru a putea avansa in fazele urmatoare. De data aceasta este usor diferit, deoarece doua din cele trei jocuri le disputa pe propria arena, singura deplasare o are la Londra, in jocul cu Anglia. Traverseaza o perioada buna, a reusit in 2021 sa se tina departe de esec, desi au avut loc cinci confruntari. A izbutit o victorie si doua remize in cele trei meciuri de calificare pentru Cupa Mondiala din Qatar, iar in partidele de pregatire a remizat la 2, cu Olanda, iar in fata selectionatei din Luxemburg s-a impus cu 1-0.

  • Echipa probabila: Marshall; Hendry, Hanley, Tierney; O'Donnell, McTominay, McGregor, McGinn, Robertson; Dykes, Adams

Cehia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Telul nostru este sa avansam in fazz eliminatorie si consider ca avem ambitia necesara sa reusim lucrul acesta, tinand cont de echipele pe care le intalnim” – Petr Fousek, presedintele Federatiei de Fotbal din Cehia.

Cand a inceput sa evolueze sub titulatura de Cehia am avut ocazia sa o vedem des la Campionatul European. DIn 1996 si pana in prezent a fost mereu calificata, in 96’ chiar a reusit sa ajunga in finala, iar in 2004 a terminat pe locul al treilea. Insa, la editia trecuta a incheiat abia pe locul 21, ceea ce a fost cea mai slaba prestatie a Cehiei in istoria participarilor la Campionatul European de Fotbal. Pare hotarata ca acum sa inceapa cu dreptul, dar trebuie sa joace diferit decat a facut-o in fata celor trei echipe intalnite in 2021 si care sunt si ele calificate la EURO, deoarece a fost invinsa cu 1-0 de Tara Galilor, cu 4-0 de Italia, iar cu Belgia a remizat la 1. E drept, le-a invins pe Estonia si Albania, dar sunt doua nationale care nu spun nimic la nivel european.

  • Echipa probabila: Vaclik – Coufal, Brabec, Celutska, Boril – Kral, Darida, SOucek – Masopust, Jankto - Schick

Scotia – Cehia: cote la pariuri si predictii pariuri

Cehia a fost mereu prezenta la Campionatul European, iar lucrul acesta este un plus, avand in vedere ca stie bine ce inseamna un asemenea meci si cata presiune exista. Are de luat si o revansa dupa esecul din Liga Natiunilor, din toamna anului trecut si pare ca lotul de care dispune este unul valoros. In acelasi timp, Scotia este recunoscuta pentru inclinatia spre jocul defensiv si nu trebuie sa ne mire daca o sa vedem o partida inchisa, cu un gol sau chiar deloc. 

 

Bonus300 RON
X2
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 1 / 39
Calcul:
+592 RON
ROI:
5.3 %
Pariuri:
2132 / 38 / 1348
Calcul:
-13 554 RON
ROI:
-3.9 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 111
71 / 1 / 39
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 3521
2132 / 38 / 1348
Calcul
ROI: -3.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
X2
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde