Scoția — Armenia: ponturi la pariuri Liga Națiunilor

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Scoția - Armenia, din Liga Națiunilor.

După ratarea calificării la Mondial, Scoția caută revanșa, iar primul meci îl va juca împotriva formației cae e pe primul loc în grupa 1 din urna valorică "B", Armenia.

Scoția: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Visul scoțienilor de a prinde biletele pentru Qatar a fost spulberat de Ucraina, care apoi, în finala barajului, a fost învinsă de Țara Galilor. Băieții lui Steve Clarke vor trebui să se concentreze acum pe Liga Națiunilor, o miză mult mai mică. Totuși, scoțienii vor avea ocazia să își ia revanșa în fața lui Yarmolenko&Co, fiind în aceeași grupă cu Ucraina, dar până atunci în față le iese Armenia, o formație articulată.

Obiectivul declarat al Scoției e promovarea în urna valorică "A", țel de care i-a despărțit doar două puncte în precedenta ediție de UEFA Nations League. În ultimele luni, toate discuțiile au fost legate de barajul pentru Mondial, dar acum gazdele de miercuri trebuie să se regrupeze și să privească spre viitor, după dezamăgirea ratării calificării la CM.

Scoția s-a descurcat neașteptat de bine în edițiile anterioare de Liga Națiunilor, obținând 6 victorii din cele 10 partide disputate în competiție (1 egal, 3 îngrângeri). De altfel, prezența la Euro 2020 a fost decisă de parcursul bun din UNL, astfel că Robertson&Co speră să facă din nou o figură frumoasă.

Trebuie spus că în precedentele două ediții din UEFA Nations League Scoția a debutat fără înfrângere (o victorie și un egal), iar pe teren propriu, fie că a fost vorba de preliminarii la CM, fie că ne raportăm la UNL, băieții lui Steve Clarke s-au descurcat excelent: au suferit doar două înfrângeri în ultimii 3 ani acasă (la Ucraina, săptămâna trecută, și contra Belgiei, tocmai în 2019).

Fără îndoială Andrew Robertson e cel mai valoros jucător al gazdelor, dar vedeta lui Liverpool nu e la 100% din punct de vedere fizic, după sezonul epuizant avut în tricoul "cormoranilor". Fanii își leagă speranțele în aceste condiții de John McGinn, care are un rol mult mai ofensiv la națională. El a marcat 4 goluri în campania de calificare la Mondial, mai mult decât în întregul sezon de la Villa (3).

Armenia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Armenia a reușit surpriza în prima etapă a Ligii Națiunilor, trecând de Irlanda cu 1-0. Acel succes a fost unul neașteptat, în contextul în care echipa lui Joaquin Caparros nu câștigase vreun meci din ultimele 7 (3 egaluri și 4 înfrângeri).

Oaspeții de miercuri au promovat în ediția anterioară de Liga Națiunilor din urna valorică C, pierzând o singură partidă în grupa din care a făcut parte. Totuși, trebuie spus că Armenia nu a reușit atunci să țină poarta intactă în vreo partidă jucată în deplasare. Ofensiva a fost însă la înălțime, Macedonia de Nord fiind singura formație care i-a împiedicat pe armeni să marcheze.

Misiunea va fi foarte grea pentru Armenia, în contextul în care Scoția e cu peste 20 de locuri mai sus în clasamentul FIFA decât orice altă formație întâlnită în ediția anterioară de Liga Națiunilor. Dar fanii visează frumos și se vor baza pe formaa lui Eduard Spertsyan, care a marcat în 3 din ultimele sale 4 partide pentru club și națională.

Scoția - Armenia: Cote la pariuri și pronostic

În 9 din ultimele 11 partide internaționale jucate de Scoția am asistat la cel puțin un gol înainte de finalul primei reprize. Dacă punem la socoteală și faptul că Armenia ne-a obișnuit cu partide spectaculoase, ar trebui să ne aștepte o confruntare deschisă.

Scoția pleacă din postura de favorită clară - cotă 1,38 la pariuri - și are destule atu-uri pentru a-și demonstra superioritatea pe teren. Multe vor depinde însă de modul în care s-au recuperat mental după eșecul cu Ucraina, astfel că nu vom miza pe un pariu de tip rezultat final. 

În schimb, ne vom îndrepta atenția spre varianta "total goluri": ne așteptăm la o partidă deschisă, iar ambele formații au mari probleme din punct de vedere defensiv. Ca atare, există suficiente premise pentru a se înscrie cel puțin 3 goluri în meci, iar cota este una excelentă pentru un astfel de pariu: 1,98, la 888sport.ro.

Predicție: Peste 2,5 goluri.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-512 RON
ROI:
-25.6 %
Pariuri:
202 / 1 / 157
Calcul:
-1 473 RON
ROI:
-4.1 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 362
202 / 1 / 157
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 2,5 goluri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii