Salernitana — Udinese: pariul zilei Serie A

Acțiune

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Serie A, la o cotă de 1.81.

Pe stadionul Arechi din Salerno se joacă meciul dintre Salernitana şi Udinese, duminică, 22 mai, cu începere de la ora 19:00, în runda cu numărul 38 din Serie A.

Salernitana   : forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Salernitana se află pe locul 17 cu 31 de puncte acumulate şi vine după un 1-1 cu Empoli. Gazdele au nevoie de victorie pentru a rămâne în Serie A.

Bonazzoli e principalul marcator al gazdelor, cu 10 reuşite. Ranieri şi Sepe sunt indisponibili, iar Ederson e suspendat.

SALERNITANA (3-5-2): Belec - Gyomber, Radovanovic, Fazio - Mazzocchi, L. Coulibaly, Bohinen, Kastanos, Zortea - Bonazzoli, Djuric.Antrenor: Davide Nicola.

Udinese: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Udinese ocupă locul 13 în clasament, cu 44 de puncte şi a pierdut ultimul meci de campionat, scor 2-3 cu Spezia.

Deulofeu e golgheterul oaspeţilor, cu 12 reuşite. Beto, Santurro, Silvestri şi Success nu fac parte din lot, toţi fiind indisponibili.

UDINESE (3-5-2): Padelli - Becao, Nuytinck, Perez - Molina, Pereyra, Walace, Makengo, Udogie - Deulofeu, Nestorovski. Antrenor: Gabriele Cioffi.

Salernitana – Udinese : Cote la pariuri şi pronostic

Pe Stadio Arechi gazdele joacă meciul sezonului cu Udinese, pentru că un succes ar asigura rămânerea în Serie A, una extrem de surprinzătoare dacă luăm în calcul ce probleme mari a avut echipa în ultimele luni.Oaspeţii au avantaj în meciurile directe, cu 2 victorii faţă de numai una singură a gazdelor, iar alte două confruntări s-au încheiat la egalitate.Salernitana are motivaţia şi forţa necesară pentru a se impune, din acest motiv vă sugerez să mizaţi pe victoria gazdelor.

Ponturi
Salernitana câştigă meciul
Cf
Cote
1.81
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Serie A
Va fi acest pariu castigator?
Salernitana câştigă meciul
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token